Тези дни се върнах от морето и ми направи впечетление, че колата няма мощност на високите и при подаване на газ по-силно (особено при баир нагоре) зад мен става черно. Голямо пушене. Другото което също забелязах е един странен шум след 2500 мин-1. Май смуче въздух някъде по системата от турбото до колектора. И май този шум си е свистене на въздуха. Но проблема, е че на място не се чува шума, за да мога да определя от къде точно е. Май това ще се окаже целия проблем с чека, сервизния режим и т.н.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помощ! Компютъра ме вкара в някакъв сервизен режим.
Collapse
X
-
Дано да си прав. Ако имаш възможност закачи я пак, и погледни дали е записала грешки и какви.Интересно ми е тая за дебитомера има ли я отново."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
tyson написа:Дано да си прав. Ако имаш възможност закачи я пак, и погледни дали е записала грешки и какви.Интересно ми е тая за дебитомера има ли я отново.
Коментар
-
emzo написа:vgeorgiev написа:emzo написа:На тази кола, не очаквай съществена разлика.Виж само напрежението, колко волта макс. ще направи.04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+
Коментар
-
vgeorgiev написа:Сега като виждаш писаното от преди месеци (поне 4.2 волта....) би ли се поправил ?Изчистения дебитомер прави 4.3V при 4499 оборота (малко преди буталата да хвръкнат), а ти ми даде акъл моя трябвало да прави поне 4.2.Как да стане ?
Коментар
-
ivel написа:последно колата оправена ли и или не.ако не-провери си две неща-маркучите на турбото и пръсни със контактен спрей буксата на потенциометъра на газта,въпреки че от потенциометъра трябва да запише грешка.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар