Ето малко данни от вчера. Всичко е в реално време на празен ход. За съжеление нямаше как да сваля данни на високи обороти, защото кабела не стигаше да вкарам компа в купето.Споделете какво ви говорят всички цифри стойности.П.П. Въздушния филтър беше безбожно замърсен и забит. Силно се надявам просто да не и е стигало въздух на високите и заради това да ме вкарва в сервиз и да светва чека.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помощ! Компютъра ме вкара в някакъв сервизен режим.
Collapse
X
-
Здравейте,Днес разкачих буксата на дебитомера за проба.Покарах около 5км. Абсолютна никаква разлика със и без дебитомер.Явно за това колата е спъната (имам в предвид това, че моята никога не я карам над 3000 оборота, защото неможе).От както я купих е така. Грешки не записва, когато кабелите са закачени.Някой може ли да каже, какво мога да направя ?Да чистя ли дебитомера или да направя логове и да ги сравним с такива от друга кола ?04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+
Коментар
-
emzo написа:На тази кола, не очаквай съществена разлика.Виж само напрежението, колко волта макс. ще направи.04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+
Коментар
-
vgeorgiev написа:emzo написа:На тази кола, не очаквай съществена разлика.Виж само напрежението, колко волта макс. ще направи.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Здравейте,Днес ще пусна един лог (около 15 км.). Смятате ли, че тези параметри са достатъчни ?- Target diesel pressure- Diesel press. measured- Target air mass- Air mass measured- Target overboost press.- Overboost press. measured- AD/C air mass (Volts)След това, може да ги коментираме.04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+
Коментар
-
emzo написа:Не, 4та предавка, газ до ламарината от 1500рпми логваш само рпм и напрежение на маф-аПрикачени файлове04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар