Здравейте, колеги. Проблема е следния. Предистория няма. До вчера всичко на шест. Вчера по обяд се прибирам от едно близко село, от което се излиза по баир нагоре и по средата някъде изгуби мощност, светна лампата с дюза и компютъра ми ограничи оборотите до 3500. На ниските няма проблем. Форсира се и се ускорява нормално, но до 3500. Празен ход идеален. Дайте съвет от какво може да е. На диагностика не мога да отида до края на седмицата. След като се прибрах я угасих и пак я запалих. Лампата остана да свети, но се изфорсира на място до 5000. Така два, три пъти. Днес паля, тръгвам, лампата свети, но отначало нормално всичко. Първа, втора до 4500. След има, няма 500 метра пак същото. Приемам съвети.Благодаря предварително.Колата е Марея 1.9 jtd
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помощ! Компютъра ме вкара в някакъв сервизен режим.
Collapse
X
-
vgeorgiev написа:За мен е непонятно някой да си кара колата на 4500 оборота. Според мен просто така ти се струва. Толкова си може този мотор.
Коментар
-
moko написа:vgeorgiev написа:За мен е непонятно някой да си кара колата на 4500 оборота. Според мен просто така ти се струва. Толкова си може този мотор.04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+
Коментар
-
ogi28b написа:Със сигурност. Колкото е по-ниска предавката - толкова по-лесно стига до по-високи обороти. Моята с лекота достига 5100 оборота на която и да е предавка (от първите 3). Малко е "пипната" де, но дори и да не е - не трябва да е проблем за този двигател да мине 4500 дори и на трета.
Коментар
-
Свилене, ако тоя твоя те забави и утре, ми се обади ще дойда вечерта след 17ч. и ще я закачим да видим. Имам и кабели и лаптоп."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар