ntodorov написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Добавка Redex или Liqui Moly за дизелов двигател?
Collapse
X
-
Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
-
Има поне 2 вида, аз съм сипвал и двете, но отдавна. Едната се води като ежедневна и от нея може да се сипва непрекъснато, а другата беше някакъв концентрат и се препоръчваше сондата да смуче директно от нея или ако няма такава възможност - да се сипе в резервоара при възможно най-малко количество гориво. Diesel Spulung мисля, че се казваше. Силно казано е "много съм доволен", но определено имаше промяна в работата на двигателя от гл. точка на шум, вибрациЙ, а също и разход, но специално за разхода - отдавам го на други фактори, а не толкова на добавката. Пак бих сложил от тази добавка, без да се замислям.
Коментар
-
Лека поправка за Diesel-Spülung.Тя е за чистене на дюзи и по принцип е за 50 литра гориво. Ако съвсем се е сговнясала работата, тогава може да се ползва за гориво само нея.Има не малко писано за нея във форума.
Коментар
-
Аз от бензиностанция Петрол си взех една добавка,ама струваше няма и 9лв.. Предполагам че нищо няма да става от нея. На Бравата в моментите когато трябва да влезе много гориво за малко време ми светва лампичка за дюза. Колата много дърпа,набира бързо...ама като светне тая лампичка и ме изнервя. Като изгоря нафтата,ще пробвам със по-скъпа добавка и ще споделя. Двигателя е 1,9 ТД 100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар