Здравейте,ще ви помоля за малко помощ.Колата е фиат пунто 1.9Д от известно време започна да пуши много черен дим при форсиране на празен ход и при вдигане над 2000 оборота.При форсиране на празен ход е без да преувеличавам страшно.Двигателя също трака доста.Според мен е повече от нормалното.Карах я по няколко сервиза всички казват,че е от помпата,но все не се занимават с такива помпи.Помпата е Лукас.Пратиха ме в един сервиз в Пловдив,но и там няма гаранция за оправянето,а цената въобще не е малка.Да купя нова според мен не е оферта,защото тя струва повече от колата,а да търся по моргите нямало гаранция дали няма да си купя някоя по зле и от моята,а и там цените не са малки да си пробва човек късмета.Ще се радвам ако някой ми помогне.Ще е перфектно,ако се намери човек който да ми я ремонтира и е около Сливен или Пловдив.Благодаря ви предварително и се надявам малко на помощ.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Пунто 1.9Д проблем с помпата
Collapse
X
-
Re: Фиат Пунто 1.9Д проблем с помпата
Ivan225 написа:Здравейте,ще ви помоля за малко помощ.Колата е фиат пунто 1.9Д от известно време започна да пуши много черен дим при форсиране на празен ход и при вдигане над 2000 оборота.При форсиране на празен ход е без да преувеличавам страшно.Двигателя също трака доста.Според мен е повече от нормалното.Карах я по няколко сервиза всички казват,че е от помпата,но все не се занимават с такива помпи.Помпата е Лукас.Пратиха ме в един сервиз в Пловдив,но и там няма гаранция за оправянето,а цената въобще не е малка.Да купя нова според мен не е оферта,защото тя струва повече от колата,а да търся по моргите нямало гаранция дали няма да си купя някоя по зле и от моята,а и там цените не са малки да си пробва човек късмета.Ще се радвам ако някой ми помогне.Ще е перфектно,ако се намери човек който да ми я ремонтира и е около Сливен или Пловдив.Благодаря ви предварително и се надявам малко на помощ.
-
Проблем с паленето имам от време на време.Пали от втория път.Това се случва рядко.Почва да върти стартера и ми светва лампичката на таблото за дюзата,след което втория път пали веднага.Записва някакви грешки в дюзата.Иначе никога не съм я дърпал или бутал за да запали.Ремъци не са сменяни скоро(около 2 години).
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар