Здр проблема на колата е следния при палене на двигателя звучи ужасно все едно паля трактор, на свободна само кади сив пушек когато подам газ и потегля колата няма мощност започва да придърпва и всеки момент ще угасне подавам повече газ и от аспуха излиза черен облак като на парен локомотив , интересното е че след като забия педала до ламарината изпушва доста и се изтрелва не както преди повредата но е факт че набира и има мощност но продалжава да си прикадява знам че белята може да е от много неща но някои по разбираш от мен ако може да ме насочи какво може да е довело до главоболията ми ще съм благодарен.Преди няколко месеца пак го направи този чакмак но когато колата загря се оправяше тогава не обърнах внимание и сега бера плодовете на бездеиствието си.Между другото карах я на компутар и не е записало грешка което не ме улеснява
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с Пунто 1.9 ЖТД
Collapse
X
-
Диагностика.Много неща може да са причината.Откачи дебитомера и виж ще има ли промяна.Върви като на ниско налягане в рейла но пък да не показва нищо на диагностиката.Сигурен ли си,че е била читава диагностиката.Турбокомпресора работи ли нормално,да няма пробиви някъде.Fiat Stilo 1,9 jtd 115.Audi A4 AFN 110.Astra GTC 19 DTH 150 HP
Реклама
Collapse
Коментар