ако е запецнал отворен тва значи нон стоп 30% изгорели газове,лампата на таблото ше ти е най-малкия показател,че нещо не е наред
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Егр Стило - проблем
Collapse
X
-
Шом си изтрил грешките, тогава може и малка диагностика да направиш.Кажи на празен ход колко единици ти показва дебитомера, за да може да се каже по-точно какво трябва да се направи.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
chakarow написа:Утре вечер ще направя диагностиката и ще пиша колко единици е на празен ход. А наистина ли ще ми струва 3-400 лв да го премахна софтуерно? Лично аз не мисля да давам толкова пари за това нещо.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Бо, на мен колко ще ми вземш да ми премахнеш софтуерно ЕГР-а? Хайде колеги дайте някаква реална цена за тая операция, все пак не премахвате фап филтър на С5. Явно някой се опитва да изкара лесни пари от колегата, а това не е хубаво.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Знаеш ли го къде се намира ?Снимай да го погледна.Справка в ЕПЕР, показва че клапана е същия като на стило 115.Там чек енджин от егр не свети.Ако приемем, че е различно управлението имаш 2 варианта.1. тапа или тапи на ЕГР-а + софтуерно премахваме и плащаш, на който прецениш.2. запряташ ръкави и чистиш идеално ЕГР-аp.s. уфф ЕДЦ16между другото p0401- valve stucked in closed positionНасочвай се към вариант 2 Eто ти четиво:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...=0Някъде има и снимки дето съм разфасовал клапана, но не помня в кой форум, че тука има банан по това времеF9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
проблем с агр и чип
взех си фиат стило 1,9 115 коня и има поставен чип за 30 коня.даде ми грешка за агр и при смяната в сервиза ми казаха,че предният агр бил запушен с пластина:това заради чипа ли е?тогава колата когато работеше на ход ми отказваше да се включи турбината и казаха,че е от агр .смених агр в сервиза и пак се получава същото.на място се включва турбото,а на ход не и колата взе да изхвърля гъсти черни газове.загубих и мощността от чипа.къде в бургас мога да отида да го погледнат.някакъв съвет
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар