Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Егр Стило - проблем

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ако е запецнал отворен тва значи нон стоп 30% изгорели газове,лампата на таблото ше ти е най-малкия показател,че нещо не е наред
    F.I.A.T-fix it again tomorrow xaxaxaxa

Коментар

Шом си изтрил грешките, тогава може и малка диагностика да направиш.Кажи на празен ход колко единици ти показва дебитомера, за да може да се каже по-точно какво трябва да се направи.
      A20DTH ЖТД ама не баш
      1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
      Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

За 450лв.изключиха егр-а и дпф-а.След това сложиха някакво измислено резонаторно гърне.За сега няма грам промяна от към вървене и разход
        И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

Утре вечер ще направя диагностиката и ще пиша колко единици е на празен ход. А наистина ли ще ми струва 3-400 лв да го премахна софтуерно? Лично аз не мисля да давам толкова пари за това нещо.
          Stilo 120 / 06'

Коментар

chakarow написа:
            Утре вечер ще направя диагностиката и ще пиша колко единици е на празен ход. А наистина ли ще ми струва 3-400 лв да го премахна софтуерно? Лично аз не мисля да давам толкова пари за това нещо.
            Да попитам тогава колко ти се дават според твоите виждания?
            A20DTH ЖТД ама не баш
            1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
            Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Бо, на мен колко ще ми вземш да ми премахнеш софтуерно ЕГР-а? Хайде колеги дайте някаква реална цена за тая операция, все пак не премахвате фап филтър на С5. Явно някой се опитва да изкара лесни пари от колегата, а това не е хубаво.
              Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
              (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
              Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

има ли ноу хау всеки иска пара да бара,не си мислете,че във форума някой ше ви го направи без пара или с голяма разлика...поне аз не вярвам.
                F.I.A.T-fix it again tomorrow xaxaxaxa

Коментар

Аз не казвам да ми го направят без пари, просто казвам че някакси много ми се струват тези пари. То е ясно, че щом немога сам да си го направя, то трябва да платя на някои ама не знаех,че струва толкова.
                  Stilo 120 / 06'

Коментар

Ама до колкото знам на Стилото записва грешка при затапване но не индикира и не влиза в авариен режим.

Коментар

колеги по голяма цена от 150лв за премахване на егр си е направо дране на кожа.
                      брава jtd 100 01.

Коментар

MartoModev написа:
                        Ама до колкото знам на Стилото записва грешка при затапване но не индикира и не влиза в авариен режим.
                        Да разбирам ли , че като го затапя ще спре да писка и да ми свети индикацията на таблото или друго имаш в предвид?
                        Stilo 120 / 06'

Коментар

Знаеш ли го къде се намира ?Снимай да го погледна.Справка в ЕПЕР, показва че клапана е същия като на стило 115.Там чек енджин от егр не свети.Ако приемем, че е различно управлението имаш 2 варианта.1. тапа или тапи на ЕГР-а + софтуерно премахваме и плащаш, на който прецениш.2. запряташ ръкави и чистиш идеално ЕГР-аp.s. уфф ЕДЦ16между другото p0401- valve stucked in closed positionНасочвай се към вариант 2 Eто ти четиво:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...=0Някъде има и снимки дето съм разфасовал клапана, но не помня в кой форум, че тука има банан по това време
                          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Софтуерно премахване на егр-а е около 50 лв.

Коментар

проблем с агр и чип

взех си фиат стило 1,9 115 коня и има поставен чип за 30 коня.даде ми грешка за агр и при смяната в сервиза ми казаха,че предният агр бил запушен с пластина:това заради чипа ли е?тогава колата когато работеше на ход ми отказваше да се включи турбината и казаха,че е от агр .смених агр в сервиза и пак се получава същото.на място се включва турбото,а на ход не и колата взе да изхвърля гъсти черни газове.загубих и мощността от чипа.къде в бургас мога да отида да го погледнат.някакъв съвет

Коментар

Working...
                              X