Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Егр Стило - проблем

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Егр Стило - проблем

Здравейте колеги. Тази вечер ми пристигна ваг ком-а и си вързах колата ( стило 2006 жтд 120 ). Свети ми лампичката за двигателя и изписва chek engine. Имаше записана грешка Р0403 егр (Р0401 също). Изтрих грешките, лампата изгасна. След второто запалване пак светна. Пак същата грешка. Четох темата за ЕРГ , ползвах и търсачката ,но поне аз конкретно за стило нищо не намерих. Някои имал ли е такъв проблем или колега , който знае решението? Ще съм много благодарен ако някой помогне. Благодаря предварително.
    Stilo 120 / 06'

Колега,сваляш ЕГР разглобяваш го и го почистваш основно,почистваш и всмукателния колектор и проблема ти е решен.

Коментар

или правиш като мен затапваш го затапваш и вакума и ако си свети още .... да си свети

Коментар

pafo, колата я имам от няколко месеца и не съм много на ти с тези работи. Можеш ли да качиш снимка на това егр да разбера какво представлява и къде се намира, че направо се чудя как може да има толкова кабели и маркучи под тоя капак. Относно това да го затапя - точно това не искам (да ми свти лампата постоянно и да писка всеки път като дам контакт). Ако имаше начин да го изолирам без да ми дава някакви индикации и грешки може да го направя.
        Stilo 120 / 06'

Коментар

HATPOBEH написа:
          или правиш като мен затапваш го затапваш и вакума и ако си свети още .... да си свети
          Тоя обаче няма вакуми.Този е електрически.
          И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

в ютуб има стъпка по стъпка как се сваля егр за 1.9 жтд стило,147 и тн.
            F.I.A.T-fix it again tomorrow xaxaxaxa

Коментар

на мултиджета само можеш да го почистиш.не го затапвай

Коментар

Какво става като го затапиш?

Коментар

колега махаш го софтуерно и забравяш за проблемите.
                  брава jtd 100 01.

Коментар

stioan80 написа:
                    колега махаш го софтуерно и забравяш за проблемите.
                    то че е така, така е, ама той хардуерно не го знае, камо ли софтуерно
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Значи трябва да закарам колата при някои така ли? Понеже не мисля че е простичко. Ако е лесно казваите как става и да го махам, че ми писна да гледам тази индикация и да ми писка.
                      Stilo 120 / 06'

Коментар

четох,че ако се затапи след това иска и софтуерна намеса,иначе екуто е в друг режим,не авариен но предварително зададен,в който заради повечето въздух се вкарвало и повече гориво,аз съм го решил,че и моя заминава заедно с катализатора просто още се услушвам
                        F.I.A.T-fix it again tomorrow xaxaxaxa

Коментар

Утре ще видя дали ще могат да се преборят с ДПФ-а и ще питам как седи работата с този клапан

Коментар

колега отиваш при някой който се занимава с тунинг на автомобили за да ти го премахне софтуерно и след то няма да имаш проблеми вече с егр клапана.
                            брава jtd 100 01.

Коментар

stioan80 написа:
                              колега отиваш при някой който се занимава с тунинг на автомобили за да ти го премахне софтуерно и след то няма да имаш проблеми вече с егр клапана.
                              Дори и ако от саждите е запецнал отворен ?
                              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
                              X