stefko69 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
bravo JTD- свети лампата за дюзи и трудно пали
Collapse
X
-
nsn написа:stefko69 написа:здравейте, днес направих диагностика на мотора- нищо нередно, изгоряла свещ друго не показа. трагнах да паля и не запали- след около 1 час чудене в сервиза какво става майстора свали жабката и смени някакав датчик (черен), след което колата веднага запали. цял ден я карам и не ми е саздавала проблеми, единствено понякога при пълна газ примигва индикаторната лампа на диузите. това проблем ли е ?__________________________________________________ ___
Коментар
-
след като смених един куп неща , включително и регулатор налягане се оказа че датчика на разпределителния вал е дал фира. + счупена шпонка на зъбното колело. кажете от къде да взема маркуч за турбото който влиза в колектора че този е цъфнал а мисля да наливам и нов софтуер__________________________________________________ ___
Коментар
-
stefko69 написа:след като смених един куп неща , включително и регулатор налягане се оказа че датчика на разпределителния вал е дал фира. + счупена шпонка на зъбното колело. кажете от къде да взема маркуч за турбото който влиза в колектора че този е цъфнал а мисля да наливам и нов софтуерBravo 1.9d 97г
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар