Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

bravo JTD- свети лампата за дюзи и трудно пали

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

stefko69 написа:
    здравейте, днес направих диагностика на мотора- нищо нередно, изгоряла свещ друго не показа. трагнах да паля и не запали- след около 1 час чудене в сервиза какво става майстора свали жабката и смени някакав датчик (черен), след което колата веднага запали. цял ден я карам и не ми е саздавала проблеми, единствено понякога при пълна газ примигва индикаторната лампа на диузите. това проблем ли е ?
    датчик или реле?
    Bravo 1.9d 97г

Коментар

nsn написа:
      stefko69 написа:
      здравейте, днес направих диагностика на мотора- нищо нередно, изгоряла свещ друго не показа. трагнах да паля и не запали- след около 1 час чудене в сервиза какво става майстора свали жабката и смени някакав датчик (черен), след което колата веднага запали. цял ден я карам и не ми е саздавала проблеми, единствено понякога при пълна газ примигва индикаторната лампа на диузите. това проблем ли е ?
      датчик или реле?
      реле.. имаше червен и черен, черния смениха
      __________________________________________________ ___

Коментар

след като смених един куп неща , включително и регулатор налягане се оказа че датчика на разпределителния вал е дал фира. + счупена шпонка на зъбното колело. кажете от къде да взема маркуч за турбото който влиза в колектора че този е цъфнал а мисля да наливам и нов софтуер
        __________________________________________________ ___

Коментар

stefko69 написа:
          след като смених един куп неща , включително и регулатор налягане се оказа че датчика на разпределителния вал е дал фира. + счупена шпонка на зъбното колело. кажете от къде да взема маркуч за турбото който влиза в колектора че този е цъфнал а мисля да наливам и нов софтуер
          където е цъфнал маркуча го режеш и снаждаш с тръба,а ако е на свивката купуваш едно силиконово коляно и пак с тръба го снаждаш с твоя маркуч-това цялото е евтиния вариант
          Bravo 1.9d 97г

Коментар

Working...
          X