здравейте, имам въпрос- карам BRAVO JTD, от известно време пали трудно, в движение постоянно примигва индикаторната лампа за дюзите, може ли да е от запушен горивен филтър и да няма достатъчно налягане? сменяван е преди 30к км. помпата в резервара се чува че работи
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
bravo JTD- свети лампата за дюзи и трудно пали
Collapse
X
-
iakvvu написа:Дефинирай "трудно пали"...Имаш ли действително проблеми или само лампата си мига?Аз залагам на лош контакт в буксата на датчика за температурата.__________________________________________________ ___
Коментар
-
ivel написа:без диагностика не става ,но предполагам ниско налягане в рейла причинено или от регулатор или голямо количество връщаща нафта от дюзите,__________________________________________________ ___
Коментар
-
stefko69 написа:ivel написа:без диагностика не става ,но предполагам ниско налягане в рейла причинено или от регулатор или голямо количество връщаща нафта от дюзите,Bravo 1.9d 97г
Коментар
-
първо установи дали е регулатора на 100процента .второ-ако не е развиван внимавай.главите на болтовете са ПОДОБНИ на еврейски и камъните за развиване се наричат ’’рибе’’и са само за италиански автомобили.можеш да си купиш от всеки магазин за специализирани инструменти и струва няколко лева.не пробвай да развиваш с обикновена еврейска звезда,защото не винаги става,особено ако не е махан
Коментар
-
ivel написа:първо установи дали е регулатора на 100процента .второ-ако не е развиван внимавай.главите на болтовете са ПОДОБНИ на еврейски и камъните за развиване се наричат ’’рибе’’и са само за италиански автомобили.можеш да си купиш от всеки магазин за специализирани инструменти и струва няколко лева.не пробвай да развиваш с обикновена еврейска звезда,защото не винаги става,особено ако не е махан__________________________________________________ ___
Коментар
-
здравейте, днес направих диагностика на мотора- нищо нередно, изгоряла свещ друго не показа. трагнах да паля и не запали- след около 1 час чудене в сервиза какво става майстора свали жабката и смени някакав датчик (черен), след което колата веднага запали. цял ден я карам и не ми е саздавала проблеми, единствено понякога при пълна газ примигва индикаторната лампа на диузите. това проблем ли е ?__________________________________________________ ___
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар