Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

1.9тд 100коня брава не пали добре топла като престои

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

1.9тд 100коня брава не пали добре топла като престои

колеги от какво може да е проблема студена пали веднага и сичко е наред докато не загрее колата и я оставя поне 15 мин и паленето става доста по трудно горивния филтър е сменен.

Стартера как върти?
    Fiat Marea Weekend TD100

Коментар

датчик КВ
      Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
      (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
      Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

vankata83 написа:
        Стартера как върти?
        Вьрти си добре

Коментар

S_BANKOV написа:
          датчик КВ
          Кои е този датчик?

Коментар

На този модел ако датчика се скапе колата ще пали лесно но ще чука много мотора(ще работи твърдо)!Трябват проверки за да се стигне до истината,за това и се въздържам от коментар.Не искам да подведа някой.Проблема може да излезе както в горивната апаратура така и в механиката на мотора.Успех!

Коментар

Мотора е с перфектна компресия ...мерена е На диагностика не излизат грешки ...........

Коментар

kabalo86 написа:
                Мотора е с перфектна компресия ...мерена е На диагностика не излизат грешки ...........
                Стига с тая диагностика.Компютри и т.н. Говорим за съвсем различен двигател и за неговата диагностика почти не ползвам компютър.

Коментар

понеже съм си сложил бенз филтър от тия прозрачните да гледам има ли нафта забелязвам че като престой топла и нафтата някъде се губи .По принцип към резервоара имам круша и тя е работеща и не вярвам на там а бяга нафтата .Напред без видими течове къде може да се губи

Коментар

kabalo86 написа:
                    понеже съм си сложил бенз филтър от тия прозрачните да гледам има ли нафта забелязвам че като престой топла и нафтата някъде се губи .По принцип към резервоара имам круша и тя е работеща и не вярвам на там а бяга нафтата .Напред без видими течове къде може да се губи
                    според мен щом нафтата ти се връща обратно от някъде смуче въздух,просто изчезва вакума и тя се връща,зимата и аз бях така за 2-3 месеца като постои малко и после не ще да пали или много трудно като напомпя с крушата и палеше от раз,проблема се оправи от само себе си

Коментар

странното е че като преседи колата през ноща и колкото и да е карана преди това после си има нафта .няма я само докато е топла то има ама малко супер странно

Коментар

Значи има въздух,като се нагрее се разширява и обратно
                        FIAT MAREA 1.6 16V Weekend 99

Коментар

другото интересно е че държи топла 1000 оборота

Коментар

някой може ли да ми каже кое е това нещо което задържа нафтата да не се връща в резервоара по маркуча за обратната нафта.Днес си свалях сондата в резервоара и после няма палене като си помпах с помпичката нафтата просто се връщаше в резервоара по обратната нафта и помпичката постоянно омекваше

Коментар

Пробвай без крушата, няма да навреди от опита.С тия круши много вяра нямам, на моята няма,но по принцип доколкото знам така си вървят,без круши. Yellow_Flash_Colorz_PDT_15
                              Fiat palio 1.7td

Коментар

Working...
                              X