колеги от какво може да е проблема студена пали веднага и сичко е наред докато не загрее колата и я оставя поне 15 мин и паленето става доста по трудно горивния филтър е сменен.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
1.9тд 100коня брава не пали добре топла като престои
Collapse
X
-
На този модел ако датчика се скапе колата ще пали лесно но ще чука много мотора(ще работи твърдо)!Трябват проверки за да се стигне до истината,за това и се въздържам от коментар.Не искам да подведа някой.Проблема може да излезе както в горивната апаратура така и в механиката на мотора.Успех!
Коментар
-
kabalo86 написа:понеже съм си сложил бенз филтър от тия прозрачните да гледам има ли нафта забелязвам че като престой топла и нафтата някъде се губи .По принцип към резервоара имам круша и тя е работеща и не вярвам на там а бяга нафтата .Напред без видими течове къде може да се губи
Коментар
-
някой може ли да ми каже кое е това нещо което задържа нафтата да не се връща в резервоара по маркуча за обратната нафта.Днес си свалях сондата в резервоара и после няма палене като си помпах с помпичката нафтата просто се връщаше в резервоара по обратната нафта и помпичката постоянно омекваше
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар