Здравейте колеги,от скоро купих едно Пунто 1.9JTD на жената.Имам следния проблем,след като се повозим и като го изгасим после не ще да запали веднага.Налага се да му се молим 20-тина минути да свалаям акумулатора и чак тогава пали.Моля за съвет.Мерси предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Гасне и не ще да запали 1.9 JTD
Collapse
X
-
problem
Здравейте ФИАТ маняци Проблема ми е следния купих си фиат браво 1.9 тд sx 100 коня , обслужих го смених всичко както си му е реда ремък ролки водна помпа масла филтри даже и термостат . След около седмица се появи проблема с гасненето ! Като натисна педала до долу набира започва да придърпва и като го пусна гасне ! От какво може да е !!!!! Ще черпя много ако някои ми каже !!!!!
Коментар
-
Re: ,.,.
mepkypu88 написа:Ако е от това оправям го и идвам в Ямбол да черпя !!!Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Re: Гасне и не ще да запали 1.9 JTD
joro1001 написа:Здравейте колеги,от скоро купих едно Пунто 1.9JTD на жената.Имам следния проблем,след като се повозим и като го изгасим после не ще да запали веднага.Налага се да му се молим 20-тина минути да свалаям акумулатора и чак тогава пали.Моля за съвет.Мерси предварително.Punto 1.9 JTD
Коментар
-
Re: Гасне и не ще да запали 1.9 JTD
joro1001 написа:Здравейте колеги,от скоро купих едно Пунто 1.9JTD на жената.Имам следния проблем,след като се повозим и като го изгасим после не ще да запали веднага.Налага се да му се молим 20-тина минути да свалаям акумулатора и чак тогава пали.Моля за съвет.Мерси предварително.Fiat Punto '95 TD, Fiat Marea '00 JTD, Fiat Stilo '05 JTD, Fiat Brava '96 D, Fiat Doblo '08 MJTD, Fiat Doblo '08 metan, Fiat Multipla '05 metan
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар