Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Jtd-то почна да придърпва и да лашка ката каруца :)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Jtd-то почна да придърпва и да лашка ката каруца :)

при ускорение почва да придърпва все едно прекъсва бензинова кола.на диагностика не записва грешки

а червена лампа наподобяваща дюза светва ли.не вярвам да не записва грешка,а това за което се сещам и е най-логично е да е лош контакт в потенциометъра на педала на газта

Коментар

не светка червената лампа.и 100 % не записва грешка

Коментар

Дюза/и
        AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
        HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
        Kawasaki ER-6n'2012

Коментар

колата започна да пали супер трудно.като запали,работи добре,но при ускорение придърпва.сигурно не може да направи налягане в рейката и затова пали трудно.според мен е от дюзите или от помпата

Коментар

гасне ли в движение при пълна газ?
            Bravo 1.9d 97г

Коментар

Потърсете с търсачката теми на emzo. Той е пионер в областта с придърпването. Но се справи.

Коментар

не гаснесамо пали трудно и придърпва

Коментар

при мен беше така и се оказа запушен катализатор
                  Panda 141 zastava yugo 45 punto 176 1.1 6 speed punto 188 1.2 punto 188 1.9 ds Panda 169 1.1grande punto

Коментар

това жтд ми отрови животеца закарах го в бош сервиз,казаха ми,че 2-ра дюза за нищо не става.тъй като ми искаха 400 лв за рециклиране си я взех счупена.купих си друга дюза,смених я и колата се оправи.след 1000 км,същата история.смених 2,3 дюза,но на другите цилиндри.сега пак пали грозно като е загряла.странното е,че не записва никакви грешки.нямам програма с която да гледам живи данни,а ми писна да им давам на ти по сервизите грешни пари за поглеждане.дали цялата работа не идва от гумичките на регулатора?трябва ми някой пич,който си разбира от работата.

Коментар

Ами хвани BO да направи една свястна диагностика. Сервизи също има добри, ама нека той да погледне първо.
                      00' Bravo 105 JTD

Коментар

Темата умря.
                        Fiat Stilo 1,9 jtd 115.Audi A4 AFN 110.Astra GTC 19 DTH 150 HP

Коментар

здрасти нека да се включат разбирачитеколата пали трудно.свалям регулатора,връщам го обратно.паля -нормално,гася мотора и се опитвам да запаля отново,но пали след 1 мин въртене.на скорост пали веднага.до сега съм сменил 12 дюзи и 2 помпи и съм на път да я запаля с една туба бензин!Ако някой се е сблъсквал с подобен проблем нека да сподели мнение

Коментар

както си тръгнал ,може и за нова кола пари да хвърлиш.закачи я на диагностика и виж какво се случва при въртене на стартер.с една дума трябва да си намериш свестен сервиз

Коментар

borisov написа:
                              здрасти нека да се включат разбирачитеколата пали трудно.свалям регулатора,връщам го обратно.паля -нормално,гася мотора и се опитвам да запаля отново,но пали след 1 мин въртене.на скорост пали веднага.до сега съм сменил 12 дюзи и 2 помпи и съм на път да я запаля с една туба бензин!Ако някой се е сблъсквал с подобен проблем нека да сподели мнение
                              не съм разбирач но предполагам че мога да се включа :D направи диагностика и виж какво налягане имаш докато въртиш на стартер
                              Bravo 1.9d 97г

Коментар

Working...
                              X