при ускорение почва да придърпва все едно прекъсва бензинова кола.на диагностика не записва грешки
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Jtd-то почна да придърпва и да лашка ката каруца :)
Collapse
X
-
това жтд ми отрови животеца закарах го в бош сервиз,казаха ми,че 2-ра дюза за нищо не става.тъй като ми искаха 400 лв за рециклиране си я взех счупена.купих си друга дюза,смених я и колата се оправи.след 1000 км,същата история.смених 2,3 дюза,но на другите цилиндри.сега пак пали грозно като е загряла.странното е,че не записва никакви грешки.нямам програма с която да гледам живи данни,а ми писна да им давам на ти по сервизите грешни пари за поглеждане.дали цялата работа не идва от гумичките на регулатора?трябва ми някой пич,който си разбира от работата.
Коментар
-
здрасти нека да се включат разбирачитеколата пали трудно.свалям регулатора,връщам го обратно.паля -нормално,гася мотора и се опитвам да запаля отново,но пали след 1 мин въртене.на скорост пали веднага.до сега съм сменил 12 дюзи и 2 помпи и съм на път да я запаля с една туба бензин!Ако някой се е сблъсквал с подобен проблем нека да сподели мнение
Коментар
-
borisov написа:здрасти нека да се включат разбирачитеколата пали трудно.свалям регулатора,връщам го обратно.паля -нормално,гася мотора и се опитвам да запаля отново,но пали след 1 мин въртене.на скорост пали веднага.до сега съм сменил 12 дюзи и 2 помпи и съм на път да я запаля с една туба бензин!Ако някой се е сблъсквал с подобен проблем нека да сподели мнениеBravo 1.9d 97г
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар