Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пунто ЖТД Платката при бушоните

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Пунто ЖТД Платката при бушоните

Колеги преди 1 месец си закарах колата да ми презапоят част от въпросната платка (доло от ляво където са бушоните). Колата ми гаснеше без значение на скорост или не в движение или не и т.н. таблото цялото се осветяваше от лампичките.Майстора ми каза, че няма да издържи много тая спойка..така и стана.Проблема сега е, че в ключа ми има чип и незнам като взема тая платка дали няма да стане фал...дали трябва да се вземе направо с ключалката и нов ключ или ще стане така номера....в първата автоморга в която отидох ми казаха, че продавали само комплект с ключалка нова бушониера и ключ. При италианеца ми извадиха такива кутии с платки и не споменаха нищо за ключ и ключалка и т.н. .... на снимката е кутията в която е въпросната платка.
    Прикачени файлове
    Конете продават колата...въртящият момент печели съзтезания ! Fiat Punto 1.9 JTD

Re: Пунто ЖТД Платката при бушоните

Rumen Kirilov написа:
    Колеги преди 1 месец си закарах колата да ми презапоят част от въпросната платка (доло от ляво където са бушоните). Колата ми гаснеше без значение на скорост или не в движение или не и т.н. таблото цялото се осветяваше от лампичките.Майстора ми каза, че няма да издържи много тая спойка..така и стана.Проблема сега е, че в ключа ми има чип и незнам като взема тая платка дали няма да стане фал...дали трябва да се вземе направо с ключалката и нов ключ или ще стане така номера....в първата автоморга в която отидох ми казаха, че продавали само комплект с ключалка нова бушониера и ключ. При италианеца ми извадиха такива кутии с платки и не споменаха нищо за ключ и ключалка и т.н. .... на снимката е кутията в която е въпросната платка.
    Преди 4 години на моето пунто му се скапа компютъра. Когато търсих друг/втора употреба/ ми казаха да взема тази платка с ключа. Във въпросната платка е имобилайзера и заедно в компютъра има информация за чиповете от двата ключа. Така че ако информацията не съвпада колата няма да запали. За толкова години може вече да шунтират въпросния имобилайзер така че се поинтересувай при някой ключар.
    Punto MK2 1.9 JTD

Коментар

Working...
    X