Колеги преди 1 месец си закарах колата да ми презапоят част от въпросната платка (доло от ляво където са бушоните). Колата ми гаснеше без значение на скорост или не в движение или не и т.н. таблото цялото се осветяваше от лампичките.Майстора ми каза, че няма да издържи много тая спойка..така и стана.Проблема сега е, че в ключа ми има чип и незнам като взема тая платка дали няма да стане фал...дали трябва да се вземе направо с ключалката и нов ключ или ще стане така номера....в първата автоморга в която отидох ми казаха, че продавали само комплект с ключалка нова бушониера и ключ. При италианеца ми извадиха такива кутии с платки и не споменаха нищо за ключ и ключалка и т.н. .... на снимката е кутията в която е въпросната платка.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пунто ЖТД Платката при бушоните
Collapse
X
-
Re: Пунто ЖТД Платката при бушоните
Rumen Kirilov написа:Колеги преди 1 месец си закарах колата да ми презапоят част от въпросната платка (доло от ляво където са бушоните). Колата ми гаснеше без значение на скорост или не в движение или не и т.н. таблото цялото се осветяваше от лампичките.Майстора ми каза, че няма да издържи много тая спойка..така и стана.Проблема сега е, че в ключа ми има чип и незнам като взема тая платка дали няма да стане фал...дали трябва да се вземе направо с ключалката и нов ключ или ще стане така номера....в първата автоморга в която отидох ми казаха, че продавали само комплект с ключалка нова бушониера и ключ. При италианеца ми извадиха такива кутии с платки и не споменаха нищо за ключ и ключалка и т.н. .... на снимката е кутията в която е въпросната платка.Punto MK2 1.9 JTD
Реклама
Collapse
Коментар