Добър ден! От скоро ми се появи следният проблем - карам стило 1.9 и ми гасне в движение. Има ли възможност да е от горивния филтър? Мерси предварително!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стило JTD гасне в движение
Collapse
X
-
Приятелю, и ти ли започна да гаснеш в движение?Ето я темата на колегите:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=98358Неприятна работа, меко казано.Изписва ли грешки?Този филтър кога си го сменял, че се насочи към него?Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
-
Мареа JTD 105 .. 5-месеца я разкарваха по най различни майстори в добри сервизи и не можеха да открият защо както си върви в един момент газне и системата се пълни с въздух.. кво ли не се смени.. нафтова помпа ,филтър диагностики .. маркучи.. дюзи.. и накрая намериха че е едно клапанче на двигателя от пред се намира.. и никой не можа да го разбере :D :DFIAT TEMPRA 1.6 75HP
Коментар
-
Re: Стило ДЖТ гасне в движение
Seven7 написа:Добър ден! От скоро ми се появи следният проблем - карам стило 1.9 и ми гасне в движение. Има ли възможност да е от горивния филтър? Мерси предварително!Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Re: Стило JTD гасне в движение
Seven7 написа:Добър ден! От скоро ми се появи следният проблем - карам стило 1.9 и ми гасне в движение. Има ли възможност да е от горивния филтър? Мерси предварително!F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
fuel injekcion написа:Мареа JTD 105 .. 5-месеца я разкарваха по най различни майстори в добри сервизи и не можеха да открият защо както си върви в един момент газне и системата се пълни с въздух.. кво ли не се смени.. нафтова помпа ,филтър диагностики .. маркучи.. дюзи.. и накрая намериха че е едно клапанче на двигателя от пред се намира.. и никой не можа да го разбере :D :D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар