Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Стило JTD гасне в движение

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

vsd написа:
    fuel injekcion написа:
    Мареа JTD 105 .. 5-месеца я разкарваха по най различни майстори в добри сервизи и не можеха да открият защо както си върви в един момент газне и системата се пълни с въздух.. кво ли не се смени.. нафтова помпа ,филтър диагностики .. маркучи.. дюзи.. и накрая намериха че е едно клапанче на двигателя от пред се намира.. и никой не можа да го разбере :D :D
    Можеш ли да снимаш кое е клапанчето
    Регулатор налягане гориво ! Както колата няма никакви проблеми ,газне и няма палене .. системата се пълни с въздух.. на диагноза не излиза ,в един сервиз на цариградско като се пуснеш от долу някъде имало много добър сервиз ,ФИАТ ЛАНЧИА ИВЕКО АЛФА..проблема не можаха да го открият.. и накрая се разбра че това е било... ..
    Прикачени файлове
    FIAT TEMPRA 1.6 75HP

Коментар

AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
      HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
      Kawasaki ER-6n'2012

Коментар

И тази тема остана висяща.Помощ пък после майната ви.Той се сетил от какво моге да бъде,ами светни и нас дето не се сещаме.
        Fiat Stilo 1,9 jtd 115.Audi A4 AFN 110.Astra GTC 19 DTH 150 HP

Коментар

FGRC написа:
          И тази тема остана висяща.Помощ пък после майната ви.Той се сетил от какво моге да бъде,ами светни и нас дето не се сещаме.
          И аз не мога да разбера такива колеги. Жалко. Поредна тема без...край. Дано колегата пише решението на проблема...Ако го е намерил де.
          A17DTС/S
          Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

fuel injekcion написа:
            vsd написа:
            fuel injekcion написа:
            Мареа JTD 105 .. 5-месеца я разкарваха по най различни майстори в добри сервизи и не можеха да открият защо както си върви в един момент газне и системата се пълни с въздух.. кво ли не се смени.. нафтова помпа ,филтър диагностики .. маркучи.. дюзи.. и накрая намериха че е едно клапанче на двигателя от пред се намира.. и никой не можа да го разбере :D :D
            Можеш ли да снимаш кое е клапанчето
            Регулатор налягане гориво ! Както колата няма никакви проблеми ,газне и няма палене .. системата се пълни с въздух.. на диагноза не излиза ,в един сервиз на цариградско като се пуснеш от долу някъде имало много добър сервиз ,ФИАТ ЛАНЧИА ИВЕКО АЛФА..проблема не можаха да го открият.. и накрая се разбра че това е било... ..
            И ти на това едно клапанче ли му викаш???

Коментар

Колеги, извинявам се че не съм писал от много време. А за проблема не ми го е правил от както пуснах темата, дано и да не го направи повече. :D

Коментар

Проблема се появи отново, но вече гасне през 100 200 метра и пали от 6 7 път. Дава ми като грешка alternator в събота ще и правя диагностика и ще пиша по темата. Има ли вероятност да е от динамото? После ми дава и грешка low oil но тя май е защото като изгасни спира да подкача масло.

Коментар

Върви си като на датчик на колянов вал,но направи диагностика.Погледни си и кабелите и връзките на масата и плюса.
                  Fiat Stilo 1,9 jtd 115.Audi A4 AFN 110.Astra GTC 19 DTH 150 HP

Коментар

Направих диагностика, регулатор налягане на гориво.

Коментар

Working...
                    X