Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

неизползване турбината на пунто мк1 1.7 TD

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

неизползване турбината на пунто мк1 1.7 TD

Подочух, че ако не се развърта понякога турбината запича и се прецаква. Въпроса ми е следния, фиата почти никога не го натискам до над 1.6-1.7 об. дори и тези са много. Турбото при мен се пуска на 2.2-2.4об. Но до такива обороти не стигам. Ясно е че турбото си се врътка и при ниските обороти но до нагнетяване не се стига. Та има ли вероятност наистина да ми спече турбината.

ти си истински пенсионер :DDD
    leave something of the happiness you bring

Коментар

Bravo 1.9 JTD написа:
      ти си истински пенсионер :DDD
      Просто не искам да карам, притежателите на БМВ-та и др. бързи коли да ги дават за скрап :D

Коментар

ти сериозно ли не даваш газ над 2000 оборота ???? или нещо се базикаш
        leave something of the happiness you bring

Коментар

Случва се, но рядко само в града карам. Извънградско не ми се е налагало

Коментар

Турбината се върти винаги когато работи ДВГ. Тя не се включва и изключва. Друг е въпроса, кога работата и става ефективна.
            Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Dido_Lyubenov написа:
              Турбината се върти винаги когато работи ДВГ. Тя не се включва и изключва. Друг е въпроса, кога работата и става ефективна.
              Да разбирам ли, че дори да работи неефективно няма да спече

Коментар

По-скоро разбирай че с това шофиране няма да ти е вечна колата.Изключително погрешно схващане !Поздрави!

Коментар

Няма нужда да повтаряме А и Б на автомобилите, прочети малко за турбините и работата им. Ключ на темата. Дайте да обсъждаме проблеми, а не слухове от типа "една жена на пазара чула, че..."

Коментар

Working...
                  X