Здравейте.Пускам нова тема защото не можах да открия нищо за това от къде минават тръбите за нафта от резервоара до ДВГ(имам в предвит и тази за изл.нафта).Питам защото "крушката"ми е мн. свита и много трудно идва нафта от резервоара и се съмнявам да не съм ги сплескал при някое опиране на колата. Почистил съм сондата-няма ефект.Размених и смукателната тръба с тази за изл.нафта(изл.нафта я сложих на вход на крушката, а другата на мястото за изл.нафта на помпата)-ефект никакъв.Продухах ги с въздух от компресор също няма ефект.Та стигнах до този извод за сплескването.Някой ако има схема на тези тръби ще съм благодарен.Крушката е нова и я пробвахме на колата на комшията, при него си стои без да се свива.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за горивопроводи на пунто 1,7тд
Collapse
X
-
Re: Въпрос за горивопроводи на пунто 1,7тд
jeniro написа:Здравейте.Пускам нова тема защото не можах да открия нищо за това от къде минават тръбите за нафта от резервоара до ДВГ(имам в предвит и тази за изл.нафта).Питам защото "крушката"ми е мн. свита и много трудно идва нафта от резервоара и се съмнявам да не съм ги сплескал при някое опиране на колата. Почистил съм сондата-няма ефект.Размених и смукателната тръба с тази за изл.нафта(изл.нафта я сложих на вход на крушката, а другата на мястото за изл.нафта на помпата)-ефект никакъв.Продухах ги с въздух от компресор също няма ефект.Та стигнах до този извод за сплескването.Някой ако има схема на тези тръби ще съм благодарен.Крушката е нова и я пробвахме на колата на комшията, при него си стои без да се свива.Fiat palio 1.7td
-
jeniro написа:Да де ама дали минават под купет? Вдигнах я гледах от долу не можах да видя тръби......Fiat palio 1.7td
Коментар
-
Проследих ги, не се вижда да са сплескани.Реших проблема по следния начин-Залепих около крушката малко по твърд маркуч за да я уякча малко за да не се свива.Сега е добре.Притеснявах се когато дам рязко гас да не се свие тази крушка толкова че да спре горивото и да угасне ДВГ на някое крастовище-сега всичко е ОК.Fiat Punto 1,7 td
Skoda Octavia 2 1.9 PD DSG
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар