Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тапи за блок TD100

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Тапи за блок TD100

Здравейте колеги, някой знае ли колко точно са предните тапи и размер? Поздрави.
    Fiat Marea Weekend TD100

Re: Тапи за блок TD100

vankata83 написа:
    Здравейте колеги, някой знае ли колко точно са предните тапи и размер? Поздрави.
    Миля че са три , ако ще сменяш сменяй ги всички (съвет/лично мнение).
    Fiat Bravo 1.9 JTD 105 HP+чип+//// powered by mitaka_neikov

Коментар

Знам, че са три, но размера им... Иначе няма да се правя, и трите ще сменя да ми е мирна главата.
      Fiat Marea Weekend TD100

Коментар

Никой ли не знае размера?
        Fiat Marea Weekend TD100

Коментар

vankata83 написа:
          Никой ли не знае размера?
          Брат ми , тапите са общо 6-броя . И за да ги смениш мисля че се вади двигателя .Защо ти е размерат им на стругар ли ще даваш да ги прави ? Аз размерат им не знам но знам цената , по 2-лв са в магазина . Едва ли стругаря по малко ще ти вземе .

Коментар

има няколко размера. Имам от браво 1,6 в жабката, но нямам идея дали са същите. По принцип в магазина ми ги уцелиха по каталог. И това, дето ще ги смениш всичките... знаеш ли какъв зор е, аз като бях на твоето дередже също се чудех, но майстора ми каза- само изгнилата и се оказа прав, от тогава 3-4-5 години минаха и много километри и не е избила друга, обяснение защо не е избила нямам. Ако те интересува все пак размера на 1,6, ще мога след празниците обаче да ти го кажа.
            Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
            Fiat Bravo'97 1,6 16v
            Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Ще сменя тапите, които са отпред. 3 са. Ще сменявам турбото и са удобни за смяна. Дай размера като ти е удобно. Мисля, че са 30, но доста противоречиви мнение срещам. Поздрави.
              Fiat Marea Weekend TD100

Коментар

за браво 1,6 е с диаметър 30 мм
                Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                Fiat Bravo'97 1,6 16v
                Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

vankata83 написа:
                  Ще сменя тапите, които са отпред. 3 са. Ще сменявам турбото и са удобни за смяна. Дай размера като ти е удобно. Мисля, че са 30, но доста противоречиви мнение срещам. Поздрави.
                  Тапите ти които стоят от задната страна на блока няма да са по цвете от предните . Всички тапи са от една сплав и дебелина . Щом предните са изгнили значи и задните не са цвете .

Коментар

Благодаря, ама задните кой знае какъв филм е да се сменят
                    Fiat Marea Weekend TD100

Коментар

vankata83 написа:
                      Благодаря, ама задните кой знае какъв филм е да се сменят
                      Филма е по готин като останеш на пътя без антифриз , и тогава става с не очакван край . Не го пожелавам на никого.

Коментар

Благодаря, но никой ли не знае какъв размер да взема? Искам като сменявам турбото направо и тапите да се сменят, но не знам размера!
                        Fiat Marea Weekend TD100

Коментар

Working...
                        X