Някой в Сф има ли да ми услужи за 1 ден с регулатор на налягането на горивото да се уверя, че проблема ми е в него? Ако има за продаване също ще го измислим /държа да е с цедката в такъв случай/. Няма значение от кое жтд е.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Регулатор за проба жтд (неравномерни обороти) - РЕШЕНО
Collapse
X
-
При мен признаците са първо равномерно сменяне на ниските обороти в малки граници, но се усеща, че нещо не е наред, след това границите на неравномерна работа се увеличиха, още повече като е и студена, но това не пречеше на движението. Сега амплитудата на смяна на обороти още повече се увеличи и започна да придърпва при ниска скорост в такт със смяната на оборотити. След диагностика още в началото ми казаха, че е регулатора на налягането на горивото, но опитите за подобряване на неговата работа се оказаха безуспешни и сега трябва да го сменям. Предлагат ми бошов за 300лв. или небошов за 230лв. , ще потърся и втора употреба, но не знам дали ще намеря и дали ще е читав. Ако някой може да ме посъветва по проблема ще бъда безкрайно благодарен. Сетих се, че пробвах и с добавка за горивната система, но нямаше ефект от нея. Мотора е 1.9jtd 105kс.
Коментар
-
emil petkov написа:При мен признаците са първо равномерно сменяне на ниските обороти в малки граници, но се усеща, че нещо не е наред, след това границите на неравномерна работа се увеличиха, още повече като е и студена, но това не пречеше на движението. Сега амплитудата на смяна на обороти още повече се увеличи и започна да придърпва при ниска скорост в такт със смяната на оборотити. След диагностика още в началото ми казаха, че е регулатора на налягането на горивото, но опитите за подобряване на неговата работа се оказаха безуспешни и сега трябва да го сменям. Предлагат ми бошов за 300лв. или небошов за 230лв. , ще потърся и втора употреба, но не знам дали ще намеря и дали ще е читав. Ако някой може да ме посъветва по проблема ще бъда безкрайно благодарен. Сетих се, че пробвах и с добавка за горивната система, но нямаше ефект от нея. Мотора е 1.9jtd 105kс.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар