Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Bravo JTD започна да пуши след зареждане с гориво, защо?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Bravo JTD започна да пуши след зареждане с гориво, защо?

Здравейте колеги....На фиат-а му стана нещо заредих му нафта тръгнах нищо му нямаше подавам газ ии отначало започва да се чуди да тръгне ли да спира ли ... след 1-2 сек. поглеждам в огледало и отзад не се вижда нищо от пушаци ... ии като погледна на огледалото отзад супер много пушилка .... моля ви помогнете .. благодаря ви предварително Редактирано заглавиеМодераторски екип на fiat-bg.org
    FIAT

Сигурен ли си, че е било нафта това дето си заредил?
    "Без сърца, сме просто машини"
    Toyota Prius 1.5 Hybrid
    EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

M5kov написа:
      Нафта е било, само че много ми прилича на дизелово маслен коктейл - дано не съм прав.колега как е маслото на колата като ниво, виж и антифриза.
      Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
      (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
      Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

пуши бяло или черно

Коментар

1

на мен пък ми прилича на спукан или измъкнат въздуховод след турбината.
          Fiat Bravo 1.9 JTD 105 HP+чип+//// powered by mitaka_neikov

Коментар

S_BANKOV написа:
            M5kov написа:
            Нафта е било, само че много ми прилича на дизелово маслен коктейл - дано не съм прав.колега как е маслото на колата като ниво, виж и антифриза.
            колега благодаря ти много .. маслото е добре , но антифриза го няма ............. :Х какво е станало ако може да ми обясниш ще съм ти много благодарен ... благодаря предварително ...
            FIAT

Коментар

Ами честито в такъв случай по облаците който описваш и липсата на антифриз говори само за два варианта- гарнитура на главата или спукан блок, най вероятно е гарнитурата на главата. Нова гарнитура, шлайш и пак си на пистата. Ако имаш нужда от съвети за майстори и части питай ще те насочим към проверени неща.Виждам че си от Добрич, Ивел може да те насочи най - добре в тоя район.
              Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
              (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
              Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Working...
              X