Здравейте,Бях в София и както си карам по булеварда колата ми загасна. Запалих я веднага и дюзата светеше на таблото. След около минута пак загасна. След това запалих пак без проблем и карах около 5 км. След това пак светна дюзата и загасна. Отидох до Витоша и там неможах да запаля около минута. Много се притесних. Сложих добавка заредих до горе и се прибрах до Добрич без проблем и в Добрич ми се случи отново да загасне колата в движение. Много се притесних, че може да ме остави на пътя. Някой да има предположение?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Индикатор за дюзи светва и двигателя загасва в движение
Collapse
X
-
Няма значение с колко газ. Много често на светофар като си чакам светва дюзата и угасва. Забелязах, че като е стояла по-дълго, например няколко часа и след това гасне доста. Утаява ли се някакъв боклук, не знам какъв е проблема. Още нещо интересно. След като светне дюзата и искам да загася двигателя за да запаля наново и да видя дали няма да изгасне лампата, врътвам ключа да изгася двигателя, но той подължава да работи няколко секунди още и тогава изгасва.Фиат Брава 1.9 JTD 105 99'
Коментар
-
tsanibaytchev написа:Няма значение с колко газ. Много често на светофар като си чакам светва дюзата и угасва. Забелязах, че като е стояла по-дълго, например няколко часа и след това гасне доста. Утаява ли се някакъв боклук, не знам какъв е проблема. Още нещо интересно. След като светне дюзата и искам да загася двигателя за да запаля наново и да видя дали няма да изгасне лампата, врътвам ключа да изгася двигателя, но той подължава да работи няколко секунди още и тогава изгасва.ALFA ZLODEO 156 2.4 JTD=140PS
Коментар
-
komanreel написа:tsanibaytchev написа:Няма значение с колко газ. Много често на светофар като си чакам светва дюзата и угасва. Забелязах, че като е стояла по-дълго, например няколко часа и след това гасне доста. Утаява ли се някакъв боклук, не знам какъв е проблема. Още нещо интересно. След като светне дюзата и искам да загася двигателя за да запаля наново и да видя дали няма да изгасне лампата, врътвам ключа да изгася двигателя, но той подължава да работи няколко секунди още и тогава изгасва.Bravo 1.9d 97г
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар