Здравейте колеги, днес се случи един проблем с корсичката на един приятел. Докато си работела взела да се форсира, и след 5 минути работа дъражи постоянно максимални обороти. Когато врътнеш ключа не гасне а я гази на скорост.Един приятел имаше проблем с едно фолче дизел (беше му духнало гарнитура на главата и така правеше)Корсичката сега пали по трудно и пуши здраво, дали има възможност да е проблема някъде на друго място.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дизел пали форсира се до критични и не гасне при връщане на
Collapse
X
-
Здравейте колеги, днес разкачихме въздуховода от турбото, луфтовете му бяха нормални и си имаше леко омасляване по тръбата. Тръгнахме да го палим да видим без маркуча на турбото дали ще се форсира, но колата върти все едно няма гориво и не препуква грам. Отвихме дюзите, при завъртане на стартер пръска малко количество нафта ( не знам колко е нормално и с каква струя да го изкарва, но изкарва нафта)Предложения на къде да продължим. Вакуум помпата се намира на алтернатора (подвел съм се от местоположението и в тъмнината) и е суха, а фланеца на термостата седи на мястото на което седят вакуум помпите на ЖТД и на ТДмненията и ГЪЗовете много си приличат - всеки го има ама не винаги е уместно да го показва
Коментар
-
Dido_Lyubenov написа:Много бърза диагностика направихте на тая "корсичка", без да попита някой, с какъв ДВГ е :D Че е дизел ... ясно, ама какъв тип е хранителната система ?мненията и ГЪЗовете много си приличат - всеки го има ама не винаги е уместно да го показва
Коментар
-
Масло има ли изобщо останало?Според мен след това въртене на максимални обороти си е позаминал мотора ако не я е угасил моментално.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
BO написа:До колко оборота се форсира и има ли гъст сив дим от ауспуха?мненията и ГЪЗовете много си приличат - всеки го има ама не винаги е уместно да го показва
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар