Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за смяна на ГНП

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Въпрос за смяна на ГНП

Здравейте колеги искам да попитам при смяна на ГНП лукас на Браво ТД 100 трябва ли нещо да се прехвърля от старата помпа говоря за имобилайзера и дали ще има проблеми при тази смяна става въпрос за помпа втора употреба
    Bravo TD100

и ти ли си от мазохистите,бе човек.как ще дадеш грешни пари за помпа която всеки момент може да текне.по-добре направи твоята

Коментар

ivel написа:
      и ти ли си от мазохистите,бе човек.как ще дадеш грешни пари за помпа която всеки момент може да текне.по-добре направи твоята
      Вече не знам колко години го разправям това! Лошото е че на хората им се вижда скъпо и се хващат за това че помпата е свалена от работеща кола и не е имало проблеми ,и като им кажат цена примерно 100 лв. и са готови окъпани! Тези автомобили вече отпадат от строя и цената им е ниска и за това на никой не му се дават пари за качествен ремонт. Тези пък дето имат части втора употреба гледат да ги продадат макар и ефтино,за това тук има хора дето реват че вече няколко пъти сменят помпа и за това и се носи лоша слава на тези помпи че нищо не ставало от тях.Аз твърдя обратнотоно за съжаление ремонта е скъп.На въпроса на колегата: трябва да се смени имобилайзера иначе няма да запалиш!Успех!

Коментар

Благодаря за информацията и на мен не ми се занимава със обикаляне по автоморгите но за един месец съм дал към 800лв. за ремонти сменях съединителя, носачите, лагери на предницата и какво ли още не и сега този теч от помпата ми дойде в повече пак като се опарича мисля да си оправя моята помпа.
        Bravo TD100

Коментар

Working...
        X