Градски, сумата е 370лв. в която влизат: ангренажен ремък, водна помпа, оптегач, паразитна ролка, пистов ремък, неговата ролка с обтегач, гарнитура на капака на клапаните +работа.
И при мен бяха направили грешно зацепване, като и сменях ремаците и ролките преди 3 години. След смяната не палеше така лесно и беше в закъснение. Отидох да я оправят и те тогава пък и бяха дали предварение и тракаше доста гадно. Видях, че пак нее наред беше ми на 1 месец колата и не я познавах толкова добре. Ходих в друг сервиз и ми напраха центровка на помпата и се оправиха нещата и така я катам 3 години. Незнам дали е по зле този варинт от помпата се пипне малко, но пък съм нямал проблеми с това от тогава
Да наистина кажи кой е сервиза. Такава некадърност си заслужава наказание. Не искам и аз да попадна при тях. Преди години ми се случи същия филм. Смениха ми аг. ремък и колата не работеше както трябва. Сервиза е на Генчо камилата- всички във Видин го знаят. След центровка на помпата в сервиза на Емил до комплекс Вида колата си заработи както трябва.
Коментар