Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

датчик на гнп лукас

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

датчик на гнп лукас

Здравейте. Вчера ми протече горивната помпа на браво 1.9 ТД 75. Установи се че е от датчика. За това искам спешно да питам дали става датчик от браво 1.9 ТД 100 или трябва да търся само от 75 коня, понеже един познат разпродава своето на части. Ако не ,ми казаха да ходя при италиянеца(там ли е най-добрия вариант за втора употреба?).

Забравих да питам- тук четох че подлежи на ремонт. Може ли някой конкретно и точно да ми каже да или не, и ако да къде?

Коментар

Продполагам датчика за който пишеш е Авансаторния клапан, ако е той попитай на лично колегата Tornado от форума. Аз карам с ремонтиран от него авансатор и нямам никакви проблеми, колегата е много точен.

Коментар

За какъв датчик говориш колега? Смея да твърдя че ги познавам в детайли тези помпи!

Коментар

Баш за авансаторния клапан ставаше въпрос. Но колата ми трябваше спешно за утре и питах двама-трима майстори и ме посъветваха да купя нов. Тъкмо го купих и след 10 мин видях поста на колегата. А за него олекнах със 150лв :X

Коментар

Re: датчик на гнп лукас

extazy089 написа:
            Здравейте. Вчера ми протече горивната помпа на браво 1.9 ТД 75. Установи се че е от датчика. За това искам спешно да питам дали става датчик от браво 1.9 ТД 100 или трябва да търся само от 75 коня, понеже един познат разпродава своето на части. Ако не ,ми казаха да ходя при италиянеца(там ли е най-добрия вариант за втора употреба?).
            Как така Браво 1,9 ТД 75 е с помпа Лукас?Сигурен ли си в това?
            Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
            Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

75 киловата, 100 коня. Моя грешка

Коментар

extazy089 написа:
                75 киловата, 100 коня. Моя грешка
                74 киловата да сме точни.
                Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Working...
                X