Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Обтяжна ролка на пистовия ремък на Bravo JTD

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Почвам да се чудя дали не просвирва ангренажа вече Ама... не ми пука, да се чупи . Ако се наложи глава ще се взима после. Повече пари в ремъци и ролки не давам. Много неблагодарна се оказа мойта
    Браво 1.9JTD 2000г.

Коментар

HF написа:
      Почвам да се чудя дали не просвирва ангренажа вече Ама... не ми пука, да се чупи . Ако се наложи глава ще се взима после. Повече пари в ремъци и ролки не давам. Много неблагодарна се оказа мойта
      свали пистовия ремък и запали без него,така ще установиш от къде идва свиренето
      Bravo 1.9d 97г

Коментар

ogi28b написа:
        Няма начин да е от това. Акумулаторът няма нищо общо там. По-скоро може да е от голям товар върху алтернатора, който може да се получи и от други неща, не само от акумулатор. Ремъкът не знае дали на другия край на кабелите е закачен акумулаторът или са включени всички възможни консуматори, за да свири от слаб акумулатор, но да не свири при включени консуматори. А това си говори за някакъв проблем в алтернатора.
        Колега като казваш"не само от акумулатор" значи допускаш и тази причина.Акумулатора когато е стар и се получи окъсяване вътре- това само по себе си не е ли товар за алтернатора-това го казвам по принцип, не в дадения случай.
        STILO-2003-115 HP-JTD Power
        Преди ФИАТ БРАВА TD 75-98г.

Коментар

Да. Причината обаче не е слабият акумулатор, а големият товар върху алтернатора. Въпреки това - никъде в сервизните документи не е посочено, че при достигане на максималното му производство - ще започне да свири ремъкът. А ако в акумулаторът ти се е получило окъсяване - силно се съмнявам да запалиш повече от веднъж.Моя алтернатор мога да го натоваря с 1 киловат без да включвам всичко. Това няма да доведе до свирене на ремъка. Това ми беше мисълта. Ако ремъкът свири при слаб акумулатор - значи вече има два проблема.

Коментар

Да,съгласен съм.
            STILO-2003-115 HP-JTD Power
            Преди ФИАТ БРАВА TD 75-98г.

Коментар

Working...
            X