robs написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Обтяжна ролка на пистовия ремък на Bravo JTD
Collapse
X
-
Fiat Bravo JTD '99
-
http://drive.bg/index.php?ModelId=19...6_10182-Има и други производители.А относно старата мисля че Ferarista ще ти помогне.http://polyurethan.me/warranty.htm.Успех.Alfa Romeo 156
Коментар
-
андон.маслев написа:http://drive.bg/index.php?ModelId=19314&cPath=10116_10182-Има и други производители.А относно старата мисля че Ferarista ще ти помогне.http://polyurethan.me/warranty.htm.Успех.Bravo 1.9d 97г
Коментар
-
За 75,000 км. съм сменил въпросната ролка 3 пъти (първият път при първоначалното обслужване).Нито един път не съм гледал каква марка купувам. Просто си купувам една рокла. Според мен причината, ролката бързо да сдава багажа, е че нямам кора под мотора.По този начин ролката се мокри постоянно с вода, кал и прах.04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+
Коментар
-
vgeorgiev написа:За 75,000 км. съм сменил въпросната ролка 3 пъти (първият път при първоначалното обслужване).Нито един път не съм гледал каква марка купувам. Просто си купувам една рокла. Според мен причината, ролката бързо да сдава багажа, е че нямам кора под мотора.По този начин ролката се мокри постоянно с вода, кал и прах.Bravo 1.9d 97г
Коментар
-
nsn написа:причините обтяжния механизъм да здава багажа са:-демферна шайба-разбити лагери на компресора на климатика-разбити лагери на генератора-блокирала(съединителя не действа) на криво ролка на генераторав следствие на някой проблем механизма постоянно играе(трепти) и въпросната втулка се скапва за нормативAR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
Kawasaki ER-6n'2012
Коментар
-
iakvvu написа:nsn написа:причините обтяжния механизъм да здава багажа са:-демферна шайба-разбити лагери на компресора на климатика-разбити лагери на генератора-блокирала(съединителя не действа) на криво ролка на генераторав следствие на някой проблем механизма постоянно играе(трепти) и въпросната втулка се скапва за нормативBravo 1.9d 97г
Коментар
-
Bravo 1.9 JTD написа:купувате си части ментате за това не държат... дайко са афтърмаркет аз бях с такава и на 2рата седмица се разсвири извадих 70лв и си купих цялата Фиат Рикамби от вносителия директно и вече няма спомен от свирене ..... с трици маймуни не се ловат
Коментар
-
nsn написа:robs написа:Колега за какви 30 000 говориш, може да го смениш и на 1000. Само на Дайко е механизма за съжаление и афтърмаркет-а не е особенно сполучлив. Имаше тема за рециклаж, но ти трябват познания за да можеш добре да обясниш и стругар за да го изпълни.Поздрави!!!Fiat Multipla 1.9jtd 81 kW - м'глата, вече с полиуретан
Коментар
-
vsd написа:Bravo 1.9 JTD написа:купувате си части ментате за това не държат... дайко са афтърмаркет аз бях с такава и на 2рата седмица се разсвири извадих 70лв и си купих цялата Фиат Рикамби от вносителия директно и вече няма спомен от свирене ..... с трици маймуни не се ловатA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:...Истината е една и се каза по-горе - проблема не е в механизма, а в това, че нещо по възлите на ремъка не е наред.Когато всичко е наред, тогава и въпросния механизъм няма да сдава багажа.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:BO написа:...Истината е една и се каза по-горе - проблема не е в механизма, а в това, че нещо по възлите на ремъка не е наред.Когато всичко е наред, тогава и въпросния механизъм няма да сдава багажа.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
hamoto написа:Колко от вас с проблемните оптяжни механизми имат кора под ДВГ!Според мен проблема е в липсата на такава и механизмът се пълни със пепел и кал и тем подобни мизерии!AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
Kawasaki ER-6n'2012
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар