FGRC написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Двигателят на Браво JTD 105 стана по-шумен, защо?
Collapse
X
-
Bravo 1.9d 97г
-
Отвори техническото ръководство за Стилото и там много точно е даден момента на ваденето на пула и тогава пиши глупости в ефира.А тия ЗАКУПЧАЛКИ /по това разбирам колко си наясно с нещата/ са далеч след пуловете и до тях не се стига въобще при смяната на пуловете.А що се отнася до припкането, ти по скоро ми приличаш на пеперудка.Fiat Stilo 1,9 jtd 115.Audi A4 AFN 110.Astra GTC 19 DTH 150 HP
Коментар
-
FGRC написа:Отвори техническото ръководство за Стилото и там много точно е даден момента на ваденето на пула и тогава пиши глупости в ефира.А тия ЗАКУПЧАЛКИ /по това разбирам колко си наясно с нещата/ са далеч след пуловете и до тях не се стига въобще при смяната на пуловете.А що се отнася до припкането, ти по скоро ми приличаш на пеперудка.Bravo 1.9d 97г
Коментар
-
Спора е за свалянето на вала.Аз казвам,че вала не се сваля и за да ти докажа ще пусна тема със снимки за реглажа на клапаните с пулове.Всички останали приказки за талерки,кученца тука са излишни.Пуловете се сменят според луфтовете на отделните цилиндри.Няма как ако са намалени луфтовете да му тропа двигателя,а при колегата точно това се случва.Сега чукането дали е от клапаните или от нещо друго не мога да кажа,по принцип по рядко чукат клапани на тези двигатели и то като загреят.ЖТД мисля,че увеличават луфта при загряване,но не съм съвсем сигурен,ние гоним оптималния луфт даден от производителя на студено,така,че това също не е от значение.Fiat Stilo 1,9 jtd 115.Audi A4 AFN 110.Astra GTC 19 DTH 150 HP
Коментар
-
с 1,9 жтд не съм запознат , но луфтовете на клапаните му не се ли обират хидравлично ,при 1,6 м жет няма реглаж на клапани ,стартирам двигателя ,започва да трака като шевна машина ,за секунди тракането изчезва помпата е вдигнала налягането на маслотоLinea .2009 .1,6 Mjet Emotion
ESP ASR CC HH MSR 6AB
Коментар
-
FGRC написа:Не са хидравлични колега.Регулируеми са чрез пулове.Linea .2009 .1,6 Mjet Emotion
ESP ASR CC HH MSR 6AB
Коментар
-
pixelbs написа:FGRC написа:Не са хидравлични колега.Регулируеми са чрез пулове.Bravo 1.9d 97г
Коментар
-
nsn написа:pixelbs написа:FGRC написа:Не са хидравлични колега.Регулируеми са чрез пулове.Linea .2009 .1,6 Mjet Emotion
ESP ASR CC HH MSR 6AB
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар