колеги помогнете за тази грешка.колата е пунто 1.9д/60к.с.на диагностока изписва р0221,това говори за педала на газта.купих нов педал и пак Я изписва и не може да се изтрие.пише че поради някакЪв висок сигнал не може да се изтрие и да изгасне чека.иначе с работата на мотора няма проблем
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
помощ за грешка р0221
Collapse
X
-
помощ за грешка р0221
буксата е на самия педал.проверил сам я.дори и нов педал сложих,и пак тая.ще ме побьрка това нещо.всички букси и кабели проверих,правя диагностика и пак пише че,поради висок сигнал свети чека.дроселната клапа и по нея всичко си работи и незнам вече каде да тьрся проблема.нека някои ако се сети нещо да пишеPanda 141 zastava yugo 45 punto 176 1.1 6 speed punto 188 1.2 punto 188 1.9 ds Panda 169 1.1grande punto
Коментар
-
Re: помощ за грешка р0221
Нямаш дроселова клапа!Махни жабката и погледни буксата на педала, която е под жабката.Закриви малко контактите и сглоби. Бъди сигурен, че буксата не се мести.Виж тази тема: Свети дюзата - РЕШЕН.dineca написа:буксата е на самия педал.проверил сам я.дори и нов педал сложих,и пак тая.ще ме побьрка това нещо.всички букси и кабели проверих,правя диагностика и пак пише че,поради висок сигнал свети чека.дроселната клапа и по нея всичко си работи и незнам вече каде да тьрся проблема.нека някои ако се сети нещо да пише04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+
Коментар
-
помощ за грешка р0221
колега,нямам такава букса аз.моята е директно на педала и от там шестте кабела отиват право в компа.иначе моита сам е почиствал и закривял крачетата няколко пьти,и на стария и на новия педалPanda 141 zastava yugo 45 punto 176 1.1 6 speed punto 188 1.2 punto 188 1.9 ds Panda 169 1.1grande punto
Коментар
-
помощ за грешка р0221
колеги,открих проблема.проследих шестте кабела от педала на газта до екуто и единият от тях беше изваден.обувката му просто се беше извадила назад и не е влизала в пин62.като Я вкарах чека направо си изгаснаPanda 141 zastava yugo 45 punto 176 1.1 6 speed punto 188 1.2 punto 188 1.9 ds Panda 169 1.1grande punto
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар