Здравейте колата е 1.9 jtd..Значи притесняваме факта,че колата е мудна под 2000 оборота след това от 2000 до 3000 се изстрелва ,и когато мине 3000 оборота много бавно ускорява до 4000-5000 оборота....Значи сменил съм всички филтрии ходих на диагностика и колата нямаше никакви проблеми..казаха ми че всичко си работи..Миълта ми е четох из форума ,че въпреки че не ми показва грешка в дебитомер и не ми свети лампата на таблото той може да не работи адекватно и от него колата да губи от своето ускорение и пъргавина...Ако някой може да помогне нека драсне тука..
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бавно ускорение след 3000 оборота
Collapse
X
-
Понеже скоро сменях дебитомер. Колата имаше подобно поведение. Държи се все едно е в авариен режим като чиста атмосферка, все едно няма турбо. Мерихме напрежения на пиновете на буксата, не си спомням в какви граници трябваше да бъдат. След смяната всичко си дойде на място."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
wwalker написа:...При дизел постъпващият въздух не се ли приема, че винаги е над достатъчното?Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар