Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

мареа 1.9 jtd 105 съединител или ........

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

да бе и на мен ми предстои скоро смяна,давай го този,да не се хабя.да не би да е онзи горе в квартала дето има и магазин за авточасти

Коментар

ogi28b написа:
      Колега, това кога си го правил? Това е някаква ултра-промоционална цена. Кой сменя съединител и маховик за 60 лева? Веднага бих отишъл при него.
      Тук в Пловдив има за по 80-100. За повече инфо ми пиши на ЛС.

Коментар

Че те и в софия сменят съединител за по 80-100лв.
        Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
        (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
        Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

ogi28b написа:
          Колега, това кога си го правил? Това е някаква ултра-промоционална цена. Кой сменя съединител и маховик за 60 лева? Веднага бих отишъл при него.
          Tова го правих миналото лято, Станислав се казва човека който ми го смени . От нашия град е . Притискателният диск и феродовият си купих аз от Добрич. Взех възможно най евтините (за експеримент) , ако се скапе ще взема по скъп притискател . За сега е добре , доста карета начупи :D
          Fiat Bravo 1.9 JTD 105 HP+чип+//// powered by mitaka_neikov

Коментар

В цените включена ли е подмяната на семеринга на вала? При мен е по-сложно - трябва да се отваря цялата кутия и да се провери карантията, за да се види откъде точно вие/чегърта/стърже. Извън София ще трябва и да нощувам някъде поне една нощ, а като сложа и пътния разход плюс Венета, ще ми излезе същото май.

Коментар

Аз ако бях на твое място щях да си обуя домашните чехли и да отида при Дани, после с домашните си чехли ще се пребереш пеша. - Важи специално за теб, щото Дани ти е съвсем близо.

Коментар

извинявай,ама тоя за 60лв да сменя съединител или се учи или е мазохист(говорим за jtd)

Коментар

ivel написа:
                  извинявай,ама тоя за 60лв да сменя съединител или се учи или е мазохист(говорим за jtd)
                  извинявай ама за 60лв(около 4 часа работа) и аз ще го сменя имам да отвия 10 болта в повече и предния мост е на земята и не ти пречи нищо и тъкмо ще науча нещо :D
                  Bravo 1.9d 97г

Коментар

ivel написа:
                    Само ваденето на кутията покрай моста е крива хава. Другото е не по-различно.

Коментар

аз какво попитах а вие какво говорите.
                      fiat bravo 1.6 16v gt
                      fiat marea 1.9 8v jtd
                      fiat punto 1.7 td
                      fiat marea 1.6 16v

Коментар

ivan_dice написа:
                        колега приготви се за нов притискателен диск и лагер ..... при мен беше същия проблем .... лагера беше протрил притискателния и почти беше влезнал в него ... и от там се чуваше същия този свирещ звук .... все едно минава трамвай !След смяната на притискателен диск (понеже стария беше буквално изяден) и лагер (понеже и той беше почти заминал) шума изчезна !
                        + 1 С тази разлика,че при мен на Мареата лагера беше забит в ламелите на притискателният диск и освен шумът на полусъединител,буксуваше на 4-та и 5-та.Феродовият диск беше ОК.
                        AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
                        HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
                        Kawasaki ER-6n'2012

Коментар

S_BANKOV написа:
                          Че те и в софия сменят съединител за по 80-100лв.
                          И къде в София са тия цени за дизелов автомобил???Ако не ти е проблем да ме насочиш. Може и на лични.
                          Marea TD100

Коментар

Написъл съм по горе къде.

Коментар

ivel написа:
                              Много си е в час дори човека . Мога да те насоча и към друг ’’майстор’’, дето се учи и взема по 120лв за смяна на съединител, а не знае че съединителят ми е на избутване а не на издърпване :D
                              Fiat Bravo 1.9 JTD 105 HP+чип+//// powered by mitaka_neikov

Коментар

cveiba написа:
                                ivel написа:
                                Много си е в час дори човека . Мога да те насоча и към друг ’’майстор’’, дето се учи и взема по 120лв за смяна на съединител, а не знае че съединителят ми е на избутване а не на издърпване :D
                                не че нещо ама неможе човек да научи всяка кола дали съединителя е с жило или с помпа
                                Bravo 1.9d 97г

Коментар

Working...
                                X