да бе и на мен ми предстои скоро смяна,давай го този,да не се хабя.да не би да е онзи горе в квартала дето има и магазин за авточасти
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
мареа 1.9 jtd 105 съединител или ........
Collapse
X
-
ogi28b написа:Колега, това кога си го правил? Това е някаква ултра-промоционална цена. Кой сменя съединител и маховик за 60 лева? Веднага бих отишъл при него.Fiat Bravo 1.9 JTD 105 HP+чип+//// powered by mitaka_neikov
Коментар
-
В цените включена ли е подмяната на семеринга на вала? При мен е по-сложно - трябва да се отваря цялата кутия и да се провери карантията, за да се види откъде точно вие/чегърта/стърже. Извън София ще трябва и да нощувам някъде поне една нощ, а като сложа и пътния разход плюс Венета, ще ми излезе същото май.
Коментар
-
Аз ако бях на твое място щях да си обуя домашните чехли и да отида при Дани, после с домашните си чехли ще се пребереш пеша. - Важи специално за теб, щото Дани ти е съвсем близо.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
ivan_dice написа:колега приготви се за нов притискателен диск и лагер ..... при мен беше същия проблем .... лагера беше протрил притискателния и почти беше влезнал в него ... и от там се чуваше същия този свирещ звук .... все едно минава трамвай !След смяната на притискателен диск (понеже стария беше буквално изяден) и лагер (понеже и той беше почти заминал) шума изчезна !AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
Kawasaki ER-6n'2012
Коментар
-
ivel написа:извинявай,ама тоя за 60лв да сменя съединител или се учи или е мазохист(говорим за jtd)Fiat Bravo 1.9 JTD 105 HP+чип+//// powered by mitaka_neikov
Коментар
-
cveiba написа:ivel написа:извинявай,ама тоя за 60лв да сменя съединител или се учи или е мазохист(говорим за jtd)Bravo 1.9d 97г
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар