Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мнения за Пунто 1.3 mJTD

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Мнения за Пунто 1.3 mJTD

Двигателя - супер - останалата част от колата - отврат! :D
    Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP

поясни кое и е отврат че не се сещам

Коментар

Друса, трака, малка е,като запалиш се друса цялата, ако се удариш си до там, вратите скърцат, окачването се ремонтира всяка година, извън града ако тръгнеши караш със 120 - 130 на 5та и леко намалиш, трябва да връщаш на 2ра за да набере пак иначе на 5та и да натискаш нищо не става, никаква инерция....още да ти пояснявам ли?

Коментар

rebel написа:
        Друса, трака, малка е,като запалиш се друса цялата, ако се удариш си до там, вратите скърцат, окачването се ремонтира всяка година, извън града ако тръгнеши караш със 120 - 130 на 5та и леко намалиш, трябва да връщаш на 2ра за да набере пак иначе на 5та и да натискаш нищо не става, никаква инерция....още да ти пояснявам ли?
        Колега, това истина ли е? Защото е всеизвестно, че Punto е една от най-продаваните коли в Европа. Във всичките и поколения. Лично съм виждал в Германия да се карат доста много от тях. Навсякъде, където съм чел, отзивите са положителни. Да не си попаднал на кофти екземпляр?
        FIAT Idea 1.9 Multijet 2004 г.
        FIAT Tipo 1.4i.e. 1995 г. - предишен. Служи вярно над 9 години!

Коментар

Еми ако искаш - ела да я покараш и ако ти харесва - ще ти я продам за 3500 :D

Коментар

еее ако е на 500 000км,така става

Коментар

ivel написа:
              еее ако е на 500 000км,така става
              :D само 500 000 не стигат , таз кола със сигурност е побългарявана от различни майстори щото ние всичко знаем ,защо да слагаме орж резервни части и да даваме много пари ,като си имаме менте :D
              Linea .2009 .1,6 Mjet Emotion
              ESP ASR CC HH MSR 6AB

Коментар

ами и ти си прав,може да е побългарявана

Коментар

rebel написа:
                  Еми ако искаш - ела да я покараш и ако ти харесва - ще ти я продам за 3500 :D
                  Е като не ти харесва я продай за 2000. Те по 3500 си вървят принципно.Между впрочем мойта е в много добро състояние и я продавам за 3000.
                  http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
                  Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
                  FIAT БРАВО 1.2 16v
                  ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
                  FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

Ами не е на 500 000 на 170 000 е, пак казвам двигател - 6, останалото си е италианска ламарина! 15ки джанти (сигурно затова така друса) двузонов климатроник и всички екстри си има, като цяло ако реша да я продавам ще е около 4000 - 4200....3000 е доста малко за 2004 година кола....

Коментар

rebel написа:
                      Ами не е на 500 000 на 170 000 е, пак казвам двигател - 6, останалото си е италианска ламарина! 15ки джанти (сигурно затова така друса) двузонов климатроник и всички екстри си има, като цяло ако реша да я продавам ще е около 4000 - 4200....3000 е доста малко за 2004 година кола....
                      Не забравяй че цената на една кола е толкова колкото някой е склонен да плати, а не колкото ти си решил. Имаш ли снимка отвътре че ме заинтригува с този двузонов климатроник, не бях виждал в това пунто.Иначе ако го слагаха този мотор на стило щеше да е супер, че пунтото друса спор няма.
                      http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
                      Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
                      FIAT БРАВО 1.2 16v
                      ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
                      FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

Ами ще го снимам, досега съм попадал само на още една с тази екстра....според мен е малко безсмислено в такава малка кола чак двузонов да сложатмисля, че е взет от стило!

Коментар

rebel написа:
                          Не мога да разбера защо си си купил Пунто, като е малко? И това му е недостатък? Да си преценил преди да го купиш, това си е градска кола и няма как да е голяма, класа е такъв. Друсало, ами да не би да си си купил лимузина, че да не друса? Баси, и това били недостатъци на модела. Сравнено с последен модел ес класа ли? Защото Поло MK4 пада мнооооооооого мощно по всички показатели, покарай такова, 1.4TDI, после се качи в Пунтото да видим какво ще кажеш.
                          1990 TEMPRA SX 1.4 Carb

Коментар

ами общо взето е така.коя малка кола вози меко-малко са.иначе дали е на 170 000 не се знае.според мен на тези километри надали ще прави тези магарии

Коментар

rebel написа:
                              1. Коя кола в тоя клас не друса?2. Трака , щото ТВОЯТА е разтракана 3. Като е малка , защо си я купил - или искаш лесно да паркираш , па да товариш като ван ? 4. Точно тази кола е една от най-сигурните в класа си 5 Вратите скърцат - ама ТВОИТЕ !- просто им трябва малко внимание 6. Окачването на моето не съм го пипнал 40 000км - само в града карано - не знам твоето кашкавалено ли е ... 7. НЯМА такава кола с мотор 1.3д да набира като самолет на 5-та , като намалиш на магистралата ....да НЕ си купувал такъв мотор брато 8. И инерцията и е супер за големината си !Имам вече втора такава - още да пояснявам ли П.П: ИЗВОД : или твоята кола е МНОГО побългарявана или ти искаш прекалено много от кола такъв клас струваща 3000лв

Коментар

Working...
                              X