здравеите и честита Баба Марта. От едно известно време насам, нещо стилото не върви добре, тромаво е доста, ускорява бавно, особено на 3-та предавка, харчи повече и т.н. Та реших да пробвам да покарам с откачена букса на дебитомера, но не успях да усетя голяма разлика, а изписа и Engine Fault. Закачих отново буксата, но пак дава същата грешка. Трябва ли чистене на грешката и дали дебитомера е виновника за тези симптоми
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Грешка "Engine Fault" на Фиат Стило 1.9 жтд
Collapse
X
-
vanyo_83 написа:Колегата Tomsan вчера закачи колата, за което съм му много благодарен. Оказа се че грешката е за това че съм откачал дебитомера, но незнайно защо не се е занулила след това. Занулихме я и вече не се изписва.Fiat Stilo 1,9 jtd 115.Audi A4 AFN 110.Astra GTC 19 DTH 150 HP
Коментар
-
Ами не знам как да отговоря, можеби е самовнушение, тъй като в града карам само с 60 км., не повече, а извън града излизам много рядко. Според колегата ТОМСАН, набира добре и върви добре като за 115 к.с., но ми каза че е хубаво да опитам с почистване на дебитомера. По принцип забелязах, че когато е студено на вън около 0 и под нула градуса, ускорява по добре, без много да се колебае като включа 3-та предавка. Е това е, на 1- ва и 2-ра всичко е наред, но като включа 3-та предавка ми се струва, че ускорявянето е някак си по бавно.... не знам как да го обясна, или си внушавам.П.С. има ли ЖТД 115 к.с. МАП сензорFiat Stilo 1.9 JTD 115 hp 2004 год. март
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар