Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мнения за двигател 1,3 Multijet

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

• dobrujanetza
    отговори
    Както съм писал преди това - колега си купи Гранде Пунто с такъв двигател и не слиза от него. Кара се стоково. Преди това имаше пипнато ЖТД-80. Само го хвали.

Напиши коментар:

• nakatasan
    отговори
    dobrujanetza написа: Преглед на мнението
    За ремап става. Зависи какво търсиш от този двигател.
    А какво предлага. Търся информация за този модел двигател. Колко е надежден при обичайна ежедневна експлоатация.
    Поздрави

Напиши коментар:

• dobrujanetza
    отговори
    За ремап става. Зависи какво търсиш от този двигател.

Напиши коментар:

• nakatasan
    отговори
    Здравейте, а този двигател поддава ли се на тунинговане? Някой дали го е правил и доволен ли е от резултата?
    Поздрави

Напиши коментар:

• chaveto
    отговори
    Благодаря за инфото, интереса е от шурето!
    Иска икономична, сигурна ежедневка в София-град.

Мене ме притесняваше наличието на верига, предвид опита ми с двигателя на Пежо?!
    Какво има да ви притеснява веригата, сменяте след покупката и готово.
    Сменял съм на Сузуки с такъв мотор и няма нищо особено самата смяна.

Напиши коментар:

• BO
    отговори
    Донякъде си има притеснение.
    Да си вземе тогава малка бензинова кола на газ.

Напиши коментар:

• Jimy
    отговори
    Благодаря за инфото, интереса е от шурето!
    Иска икономична, сигурна ежедневка в София-град.

Мене ме притесняваше наличието на верига, предвид опита ми с двигателя на Пежо?!

Напиши коментар:

• dobrujanetza
    отговори
    И още нещо - 5 степенната кутия е с твърд маховик за разлика от М32 ако има значение.

Напиши коментар:

• BO
    отговори
    Ако вземеш 95 коньовия вариант, има шанс да е най-икономичния дизел, който си карал.

Напиши коментар:

• dobrujanetza
    отговори
    Здравейте, колеги!
    Понеже се ориентирам към завръщане към марката искам да "изтупам" темата от архива!
    Имам молба ... да споделите наблюденията си за конкретния двигател от ден днешен, предвид че доста километри сте навъртяли от последното си мнение?!?!
    Джими, колега си купи Гранде Пунто с въпросния двигател и не слиза от него. Много го хвали.

Напиши коментар:

• Jimy
    отговори
    Здравейте, колеги!
    Понеже се ориентирам към завръщане към марката искам да "изтупам" темата от архива!
    Имам молба ... да споделите наблюденията си за конкретния двигател от ден днешен, предвид че доста километри сте навъртяли от последното си мнение?!?!

Напиши коментар:

• super8
    отговори
    Проблеми може да имаш евентуално с егр клапан. Някои хора дотолкова не обръщат внимание на колите си, че чак има случай на пробил всмукателен колектор в следствие на задържал егр клапан. Направо дупка си беше станала. Това, че е с верига не означава, че не се сменя. На нови коли може и да издържи 200 000 км. Почече от 160 000 си е риск. Почва да издава странни звуци - нещо като чаткане и щтракане. Не е особено скъпа и се сменя сравнително бързо.

Напиши коментар:

• Deqn
    отговори
    Двигателя е приказен. Здрав и икономичен. Имам удоволствието да го карам от време на време на Гранде Пунто 75 коня. Направо мирише нафтата.

Напиши коментар:

• infineon
    отговори
    Двигателя е отличен. Аз съм много доволен. По километраж пунтото ми е на 260 000 км и върви перфектно, масло не харчи а го карам с 0w40Градско тоя месец с средна скорост 19 км/ч ми даде разход 5.5 по колонка.Извънграско с 90 дава 3.5.Отделно е с верига и не се занимаваш с смяна на ремъци.Къде си видял негативни отзиви за този мотор?

Напиши коментар:

• peecii
    отговори
    Става въпрос за Фиат Добло 1.3/75к.с. товарен.Товара който ще транспортирам е обемен и лек затова се спирам на по малкия мотор.Благодаря за всички мнения.Информацията която имам е от един фирмен такъв модел-мисля, че каквато и да е колата(когато е служебна) всеки кара и никой не пази, нормално е да дава дефекти.

Напиши коментар:

Working...
X