Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнения за двигател 1,3 Multijet
Collapse
X
-
Както съм писал преди това - колега си купи Гранде Пунто с такъв двигател и не слиза от него. Кара се стоково. Преди това имаше пипнато ЖТД-80. Само го хвали.
-
dobrujanetza написа: Преглед на мнениетоЗа ремап става. Зависи какво търсиш от този двигател.
Поздрави
Напиши коментар:
-
Здравейте, а този двигател поддава ли се на тунинговане? Някой дали го е правил и доволен ли е от резултата?
Поздрави
Напиши коментар:
-
Jimy написа: Преглед на мнениетоБлагодаря за инфото, интереса е от шурето!
Иска икономична, сигурна ежедневка в София-град.
Мене ме притесняваше наличието на верига, предвид опита ми с двигателя на Пежо?!
Сменял съм на Сузуки с такъв мотор и няма нищо особено самата смяна.
Напиши коментар:
-
Донякъде си има притеснение.
Да си вземе тогава малка бензинова кола на газ.
Напиши коментар:
-
Благодаря за инфото, интереса е от шурето!
Иска икономична, сигурна ежедневка в София-град.
Мене ме притесняваше наличието на верига, предвид опита ми с двигателя на Пежо?!
Напиши коментар:
-
И още нещо - 5 степенната кутия е с твърд маховик за разлика от М32 ако има значение.
Напиши коментар:
-
Ако вземеш 95 коньовия вариант, има шанс да е най-икономичния дизел, който си карал.
Напиши коментар:
-
Jimy написа: Преглед на мнениетоЗдравейте, колеги!
Понеже се ориентирам към завръщане към марката искам да "изтупам" темата от архива!
Имам молба ... да споделите наблюденията си за конкретния двигател от ден днешен, предвид че доста километри сте навъртяли от последното си мнение?!?!
Напиши коментар:
-
Здравейте, колеги!
Понеже се ориентирам към завръщане към марката искам да "изтупам" темата от архива!
Имам молба ... да споделите наблюденията си за конкретния двигател от ден днешен, предвид че доста километри сте навъртяли от последното си мнение?!?!
Напиши коментар:
-
Проблеми може да имаш евентуално с егр клапан. Някои хора дотолкова не обръщат внимание на колите си, че чак има случай на пробил всмукателен колектор в следствие на задържал егр клапан. Направо дупка си беше станала. Това, че е с верига не означава, че не се сменя. На нови коли може и да издържи 200 000 км. Почече от 160 000 си е риск. Почва да издава странни звуци - нещо като чаткане и щтракане. Не е особено скъпа и се сменя сравнително бързо.
Напиши коментар:
-
Двигателя е приказен. Здрав и икономичен. Имам удоволствието да го карам от време на време на Гранде Пунто 75 коня. Направо мирише нафтата.
Напиши коментар:
-
Двигателя е отличен. Аз съм много доволен. По километраж пунтото ми е на 260 000 км и върви перфектно, масло не харчи а го карам с 0w40Градско тоя месец с средна скорост 19 км/ч ми даде разход 5.5 по колонка.Извънграско с 90 дава 3.5.Отделно е с верига и не се занимаваш с смяна на ремъци.Къде си видял негативни отзиви за този мотор?
Напиши коментар:
-
Става въпрос за Фиат Добло 1.3/75к.с. товарен.Товара който ще транспортирам е обемен и лек затова се спирам на по малкия мотор.Благодаря за всички мнения.Информацията която имам е от един фирмен такъв модел-мисля, че каквато и да е колата(когато е служебна) всеки кара и никой не пази, нормално е да дава дефекти.
Напиши коментар:
Реклама
Collapse
Напиши коментар: