Сутрин при първоначално палене лампата на реотана на таблото за подгряване въобще не светва.След две три паленията при загрял мотор може би, светва нормално. Интересува ме каква е причината за това.Благодаря Ви за отговорите.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос относно подгряването при студен старт на Браво 100 TD
Collapse
X
-
Re: Въпрос относно подгряването при студен старт на Браво 10
Ilia74 написа:Сутрин при първоначално палене лампата на реотана на таблото за подгряване въобще не светва.След две три паленията при загрял мотор може би, светва нормално. Интересува ме каква е причината за това.Благодаря Ви за отговорите.
-
Ilia74 написа:Не мога да преценя.Колата я имам от скоро.Пали си нормално според мен. Не знам къде се намира релето на свещите за подгряване, за да проверя да ли не е от него.Благодаря за отговорите.
Коментар
-
benzol написа:я и аз да попитъм нещо колко секунди е времето зя подгряване(свети лампата)и целогодишно ли ви подгрява дори и + 35градуса като е?
Коментар
-
benzol написа:я и аз да попитъм нещо колко секунди е времето зя подгряване(свети лампата)и целогодишно ли ви подгрява дори и + 35градуса като е?
Коментар
-
pantofi написа:benzol написа:я и аз да попитъм нещо колко секунди е времето зя подгряване(свети лампата)и целогодишно ли ви подгрява дори и + 35градуса като е?
Коментар
-
Интересно, аз също имам ТД 100, пък когато е топло времето, пали без дори да се изчаква, а ако се изчаква са нужни около 2 секунди. При студено време с гасненето на подгряването запалва веднага. За пример при 0 градуса чакам около 4 секунди. При -10 съм чакал около 6-7 сек.Fiat Bravo 1.9 TD100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар