МОДА да не ТРИЕ ИНАЧЕ НИВИЖДАМ КАК СЕ ПОМАГАТЕ ТУК КАТО САМО ИЛИ БЛОКИРВАТ ХОРАТА ИЛИ ИМ ТРИЕТЕ ТЕМИТЕ!!!НЕГРАМОГНОТО МИ ПЕСАНЕ Е НИЩО СПРЯМО ТЕМИ / Продавам Даело или Анцузи и подобие / Ние ще си помагаме или ще се КРИТИКУВАМЕ ?Здравейте отново!!! В събота както си карах ми изчезна хидравликата отбих дигнах капака нищо наведой се да видя за масла и виждам че пистовия ми ремак на земята взех го и отидох на магазина взех нов в неделя тръгнах да го слагам сложих го запалих поработи минутка и почна да чатка нещо чата чата чатачата и спира свалих новия ремак и почнах да проверявам за луфтове щото забравих 10 мун по рано и на ролката на динамото леко прелопва другите са ОК Стария ремак беше накалцан лещо острани викам ще го сложа и така малко до пенеделник след обучението ми .... сутрената и на обяд паля и пак чатка ... но се оправя после отидох при моя човек за динамата и ми вика виж си обтягащата ролка как на една страна затова ти пада ремака.... вика до 2 дни пак ще падне викам ок ще го гледам ама и динамото за ремонт дали съм минал 2 км и на един завой сръчках и чух пата кюта и изгасих мотора... ремака почети излязал от ролката а маховика на вала го режи острани кажете ми моля нещо отидох до магазина и тая ролка ми струва 28 лева от мой хора... на мен ролката ли ми трябва или нещо друго там? и как се разглабя точно там Мерси предварително=====В събота, както си карах, ми изчезна хидравликата. Отбих, вдигнах капака, наведох се да огледам за теч на масло и видях, че пистовият ремък е на земята. Взех го, отидох с него в магазина и купих нов. В неделя го сложих. Запалих и колата поработи минутка, след което нещо започна да чатка.
Свалих новия ремък и започнах да проверявам за луфт, защото не го направих преди това. Ролката на алтернатора леко
Останалите са наред. Старият ремък беше
леко отстрани. Отказвам се! Останалото е в ненамален шрифт, който иска да си го чете.
чата чата чатачата и спира
прелопва
накълцан
Коментар