Здравейте на всички аз съм нов тук но от доста време карам италиански автомобили но това стило ме разбиот вчера започна светва червена лампа като двигател и ми изписва OIL PRESS LEVEL LOW и колата гасненивото на маслото е на максимум ,маслото е сменено преди 1000 километра.Прави го много често не може да се кара .Благодаря предварително на всичкиПреместена. Редактирано заглавие.Модераторски екип на Fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Stilo 19 jtd - червена лампа и съобщение OIL PRESS LEVEL LOW
Collapse
X
-
tambuhtaneca написа:Има вероятност да ти е запушена цедката в резервоара от "качествена" нафта. На мен точно такъв беше проблемът. Изписваше Engine Fault и след това OIL PRESS LEVEL LOW и колата гаснеше.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:tambuhtaneca написа:Има вероятност да ти е запушена цедката в резервоара от "качествена" нафта. На мен точно такъв беше проблемът. Изписваше Engine Fault и след това OIL PRESS LEVEL LOW и колата гаснеше.FIAT Coupe 2.0 16V бензин/газ
Коментар
-
S_BANKOV написа:wwalker написа:Нивото на маслото на студен двигател лъже, ......
Коментар
-
Колеги, как ще дава НИСКО НАЛЯГАНЕ НА МАСЛОТО, а той ще има повече масло ?!?! Тази грешка я даваше едно Седичи и отиде за смяна на лагери долу.... Те че бяха заминали, заминали бяха доста, но грешката остава и вече има странно тракане, май от първо бутало.... Скоро ще си каже точно какво е, ще пиша пак, дано помогне. Но докато не разбереш по-точно какво има и защо го пише, не е особено препоръчително да караш колата ... според мен де .... Ако не е просто развален датчик, може да си навлечеш повече проблеми и доста скъпи при това ... И тогава да няма ... Yellow_Flash_Colorz_PDT_38 Yellow_Flash_Colorz_PDT_392006 Fiat Croma 1.9JTD MJet 8V 120hp - приказна беше!
2006 Fiat Ulysse 2.2JTD 128hp ....
2008 Lancia Delta 1.6 Mjet 120hp!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар