Здравейте Колеги,от два три дни забелязвам, че лампата за дюзата свети около 1-2 мин след като запаля колата и след това гасне. Видимо няма промяна в работата и вървежа на колата. Единсвеното което забелях, е че сутрин парвия път пали доста по трудно от колкото преди... Дайте някакви идеи на какво може да се дължи това/знам че ще ми кажете да ида на диагностика, но това тд не е от най разговорливите, даже хич... /не съм вързан в ръцете и мога да пипна тък там да проверя нещо, ако ми дадете насокиБлагодаря предварително за отговорите!Поздрави
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мареа тд125 свети индикаторна лампа- дюза
Collapse
X
-
Re: Мареа тд125 свети индикаторна лампа- дюза
the red one написа:Здравейте Колеги,от два три дни забелязвам, че лампата за дюзата свети около 1-2 мин след като запаля колата и след това гасне. Видимо няма промяна в работата и вървежа на колата. Единсвеното което забелях, е че сутрин парвия път пали доста по трудно от колкото преди... Дайте някакви идеи на какво може да се дължи това/знам че ще ми кажете да ида на диагностика, но това тд не е от най разговорливите, даже хич... /не съм вързан в ръцете и мога да пипна тък там да проверя нещо, ако ми дадете насокиБлагодаря предварително за отговорите!Поздрави
Реклама
Collapse
Коментар