Здравйте опитах се да пиша в темата на gumzata ,но се оказа че е заключена значи като гледате неговия клип все едно е мойто браво с разликата че при мен се получава така след като не съм е карал 5-6 дена за оклоло 30-40сек трака така и се оправя, лятото го няма това тропане ,проверил съм маслото.Даите съвет от какво може да е така.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тропащо JTD - Решено
Collapse
X
-
defender359 написа:Лампата гасне за 3-4 сек.Колата дойде от италия с заваряван картер има 20см алу.заварка но незнам дали са правили нещо по масленатапомпа ,ако имаш в предвид това.Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power
Коментар
-
Проблема се откри оказа се че аз не съм определил правилно от къде идва звукаа имено дефектна демферна шайба като престой на студа става така и звука се разнася и е трудно да се определи от къде идва свалихме е снощи сложихме нова и би трябвало всичко да е ок.Благодаря на всички за съдеиствието.Fiat Bravo 1.9GT GTD105
Коментар
-
defender359 написа:Проблема се откри оказа се че аз не съм определил правилно от къде идва звукаа имено дефектна демферна шайба като престой на студа става така и звука се разнася и е трудно да се определи от къде идва свалихме е снощи сложихме нова и би трябвало всичко да е ок.Благодаря на всички за съдеиствието.Bravo 1.9d 97г
Коментар
-
defender359 написа:Проблема се откри оказа се че аз не съм определил правилно от къде идва звукаа имено дефектна демферна шайба като престой на студа става така и звука се разнася и е трудно да се определи от къде идва свалихме е снощи сложихме нова и би трябвало всичко да е ок.Благодаря на всички за съдеиствието.Fiat Stilo 1,9 jtd 115.Audi A4 AFN 110.Astra GTC 19 DTH 150 HP
Коментар
-
Ами да напиша финален пост . Както сте разбрали не разбирам нищо от коли все паквсеки си има област в която е добър . Сега колко се е различавал звука от килпа не съм сигоренно е факт че след смяната на демферната шайба количката стана перфектна няма шумове,траканияи т.н. Шайбата беше пред разпадане изкарал съм късмет ,че не станала беля.Ами това е дано съм бил полезен с моя проблем.Fiat Bravo 1.9GT GTD105
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар