здравейте,искам да ви разкажа за мойте проблеми с фичо които не бяха никак малко. Значи купувам си бравото с следния проблем ,когато му набия газта и гасне до тук добре ,оказа се помпа високо налягане свалям я и понеже се занимавам с ремонти купих си трите буталца и гарнитурките общо за 155 лв.с отстъпките и ги смених, колата тръгна не гасне всичко песен обаче няма и два дни и пак забива и гасне викам ебати ташака свалям регулатора почиствам и пак нищо ,решавам да сменя гор.филтър и като го свалям невярвам на очите си беше се бетонирал сменям го и колата направо се разцепи,карам си аз докато пак не заби и не изгасна направо ми писна правя диагностика и кво сензора на рейла сваляне почистване и ако щете вярвайте тая кола тръгна много и най интересното е че не усещам да ми забива леко между 2700-3000 оборота това из4езна ако не ми вярвате който иска му давам да пробва след всичките интервенции и разхода ми падна.Има колеги със същите симптоми ще ви посаветвам едно винаги преди да смените някои сензор или датчик почистете хубаво с контактен спрей буксите, коман рейл системите са с доста слаби контакти не говоря само за фиат защото имам и случаи в които с едно такова почистване се спестяват стотици левове :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
bravo 1,9jtd -проблеми
Collapse
X
Реклама
Collapse
Коментар