Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

bravo 1,9jtd -проблеми

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

bravo 1,9jtd -проблеми

здравейте,искам да ви разкажа за мойте проблеми с фичо които не бяха никак малко. Значи купувам си бравото с следния проблем ,когато му набия газта и гасне до тук добре ,оказа се помпа високо налягане свалям я и понеже се занимавам с ремонти купих си трите буталца и гарнитурките общо за 155 лв.с отстъпките и ги смених, колата тръгна не гасне всичко песен обаче няма и два дни и пак забива и гасне викам ебати ташака свалям регулатора почиствам и пак нищо ,решавам да сменя гор.филтър и като го свалям невярвам на очите си беше се бетонирал сменям го и колата направо се разцепи,карам си аз докато пак не заби и не изгасна направо ми писна правя диагностика и кво сензора на рейла сваляне почистване и ако щете вярвайте тая кола тръгна много и най интересното е че не усещам да ми забива леко между 2700-3000 оборота това из4езна ако не ми вярвате който иска му давам да пробва след всичките интервенции и разхода ми падна.Има колеги със същите симптоми ще ви посаветвам едно винаги преди да смените някои сензор или датчик почистете хубаво с контактен спрей буксите, коман рейл системите са с доста слаби контакти не говоря само за фиат защото имам и случаи в които с едно такова почистване се спестяват стотици левове :D

Не че нещо, но първо си си сменил гащите и след няколко дни си си измил газа. Лошото от цялата работа е, че спомена, че се занимаваш с ремонти.

Коментар

добре де, не споменах че даже и резервоара свалях да го чистя та няма да сваля един рейл всичко беше излизано точно затова ми стана интересно, та задника не го бърсах а направо си го измих :D системата можете да си я промиете с 2 части спирт за горене и една част кореселин.

Коментар

Колега радвам се,че си оправил колата и ти прави чест,че назоваваш нещата така както са.Симтомите са наистина за заминала помпа,а това,че проблема е бил съвсем друг не те прави лош механик.
        Fiat Stilo 1,9 jtd 115.Audi A4 AFN 110.Astra GTC 19 DTH 150 HP

Коментар

Working...
        X