Здравейте нов съм във форума и мнението ви ще ми е от полза.Мисля да си взема фиат пунто 1.9 дизел 2-ра серия.Добър ли е двигателя, здрав, икономичен.Ако някой има или кара такава кола нека сподели мнението си.Какво трябва да гледам като купувам колата, кои са най-срещаните проблеми, скъпо ли е обслужването на тази кола и тн.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнения за Fiat Punto2 1.9 D
Collapse
X
-
ivel написа:точно този модел не ти го препоръчвам.помпата е лукас,електрониката която я управлява се скапва лесно,в не рядко случаи и компютрите дават фира и въобще -несполучлив мотор.насочи се към jtd.
Коментар
-
Аз карам такава кола и съм много доволен.На времето си я купих по евтино с проблем в ГНП-то, оправих го и нещата си дойдоха на мястото.За 50 000км съм сменял само консумативи и 2 маншона на карета.Поддръжката и разхода като за студент са поносими.Градско над 5.5 зимно време не съм я засичал ( Докато стигна до работа точно загрява двиателя - 5км)Иначе на дълъг път съм я засичал на 4/100 при нормално каране. Варна - Кюстендил - 540км със 120/130км/ч (3-ма души с пълен багажник и задна седалка до тавана) = 1/2 резервоар.Fiat punto 2001г. 1.9DS 60hp 4.9/100 , 4.4/100
Коментар
-
vanko9229 написа:Който не е карал Фиат , той твърди ,че са калпави... Хубава колица, има случеи където те вкарва в разни филми ,но все пак няма вечна кола Поздрави...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар