Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мнения за Fiat Punto2 1.9 D

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Мнения за Fiat Punto2 1.9 D

Здравейте нов съм във форума и мнението ви ще ми е от полза.Мисля да си взема фиат пунто 1.9 дизел 2-ра серия.Добър ли е двигателя, здрав, икономичен.Ако някой има или кара такава кола нека сподели мнението си.Какво трябва да гледам като купувам колата, кои са най-срещаните проблеми, скъпо ли е обслужването на тази кола и тн.

точно този модел не ти го препоръчвам.помпата е лукас,електрониката която я управлява се скапва лесно,в не рядко случаи и компютрите дават фира и въобще -несполучлив мотор.насочи се към jtd.

Коментар

ivel написа:
      точно този модел не ти го препоръчвам.помпата е лукас,електрониката която я управлява се скапва лесно,в не рядко случаи и компютрите дават фира и въобще -несполучлив мотор.насочи се към jtd.
      Не бих бил толкова краен в изказването си!На мотора му няма нищо!Харчи прилично,и има куп неща които му липсват,съответно няма да се повредят в бъдеще!Ако толкова се удари на камък и няма на къде,може да се монтира механична помпа и докато има компресия е твоя :D Поздрави!

Коментар

Аз карам такава кола и съм много доволен.На времето си я купих по евтино с проблем в ГНП-то, оправих го и нещата си дойдоха на мястото.За 50 000км съм сменял само консумативи и 2 маншона на карета.Поддръжката и разхода като за студент са поносими.Градско над 5.5 зимно време не съм я засичал ( Докато стигна до работа точно загрява двиателя - 5км)Иначе на дълъг път съм я засичал на 4/100 при нормално каране. Варна - Кюстендил - 540км със 120/130км/ч (3-ма души с пълен багажник и задна седалка до тавана) = 1/2 резервоар.
        Fiat punto 2001г. 1.9DS 60hp 4.9/100 , 4.4/100

Коментар

Който не е карал Фиат , той твърди ,че са калпави... Хубава колица, има случеи където те вкарва в разни филми ,но все пак няма вечна кола Поздрави...

Коментар

Ако ти харесва,купувай я колицата много добре изглежда.Няма да сбъркаш.

Коментар

Здравейте може ли някой, който кара бенз фиат да ми даде мнение за 1.2 или 1.6? Може и да дадете линк към интересна тема мерси.

Коментар

за какъв мотор на каква кола става дума.както 1,2 ,така и 1,6 имат много варианти

Коментар

Става дума за такава кола от темата има снимка в началото. Интересуват ме бензинови 1.2 60кс и 1.6 двг не ги знам?

Коментар

vanko9229 написа:
                    Който не е карал Фиат , той твърди ,че са калпави... Хубава колица, има случеи където те вкарва в разни филми ,но все пак няма вечна кола Поздрави...
                    Вкъщи имаме няколко аудита и един фиат. Освен , че пести малко от удоволствията, дори се чупи по-рядко от аудитата (а от тях има пословично здрави модели). Моето мнение, че никой не трябва да подценява горепосочения модел на фиат.

Коментар

Бензинова 1,2,8 клапана имаь такава,казвам само ..железен мотор,ефтина подръшка
                      Kара фиат стило 1.2..16v.2002г.Преди Фиат пунто 1.2 8V,2001г,Опел кадет 1.6i(газ)1988г.Лада 1500 чиста!1977г.

Коментар

Working...
                      X