Здравейте, от скоро имам следния проблем при превключване на скоростите започват все по трудно да влизат а другото, което е, че съединителя отделя много ниско в смисъл, като го натисна и като пусна почти веднага отделя, не ми прави винаги проблеми с влизането на скоростите, но ми се струва и, че май е малко по мек, едната помпа съм я сменил преди известно време, мисля, че на педала беше. Според един майстор е съединителя, според друг може да са се замърсили отворите на помпите и трябва да се поразглобят и да се почистят. Няма течове никъде, огледал съм ги. Някакви идеи?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем със съединителя Fiat Brava JTD 105
Collapse
X
-
aandro написа:nsn написа:ако няма въздух в систематарна долната помпа има буталце което избутва вилката именно това буталце го заменяш с болт същия диаметър но с 3-4мм по-дълъг и така съединителят ще се вдигнеBravo 1.9d 97г
Коментар
-
nsn написа:borisov написа:колега провери вилката не педала при мен беше заминал тампона и симптомите бяха като при теб, след като я оправих всичко си дойде на мястотоКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:nsn написа:borisov написа:колега провери вилката не педала при мен беше заминал тампона и симптомите бяха като при теб, след като я оправих всичко си дойде на мястотоBravo 1.9d 97г
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар