Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Помогнете ми за грешките на ТД100

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Помогнете ми за грешките на ТД100

Колеги, както някой от вас се знаят имам проблем с фиата и днес го излъгах.Закачихме го и излезе това :http://dimovip.snimka.bg/automobiles...2.29446714.big Интересуват ме като цяло кое какво е, къде се намира и ориентировъчни цени.

Re: Помогнете ми за грешките на ТД100

Dimo_J написа:
    Колеги, както някой от вас се знаят имам проблем с фиата и днес го излъгах.Закачихме го и излезе това :http://dimovip.snimka.bg/automobiles...2.29446714.big Интересуват ме като цяло кое какво е, къде се намира и ориентировъчни цени.
    Пич аз хвърлих едно око набързо и само едно нещо не ми хареса че ти отчита 1500 об.Кажи ми когато я тествахте на празен ход ли беше и колко ти показваше оборотомера.

Коментар

оборотомера не показваше нищо, а колата беше на празен ход.Преди да започне да показва 1500 си показвашв нормални обороти, след това започва да пуши бяло адски мнго, тресе се и тогава започва да ги показва тея обороти.

Коментар

Dimo_J написа:
        оборотомера не показваше нищо, а колата беше на празен ход.Преди да започне да показва 1500 си показвашв нормални обороти, след това започва да пуши бяло адски мнго, тресе се и тогава започва да ги показва тея обороти.
        И това поведение на колата постоянно ли е или само когато и скимне?Мисля че мога да ти реша проблема,но колата трябва да стои при мен известно време.Успех!

Коментар

абсолютно когато и скимне, по често на загрял мотор.През останалото време си е патрон.Смятам да сменя датчика на обототите и после продължавам нататък.

Коментар

Колата се оправи само със смяна на датчика на коляновия вал.На трудно достъпно място е, но с малко гимнастически умения се получава.Предстои четене на дрешките отново да видим дали другите пак ще ги записва.

Коментар

Ти пък защо си я закачал тая кола на диагностика. Залудо си дал парите. С изключение на авансатора, това си е една чисто механично управлявана помпа.
              http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
              Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
              FIAT БРАВО 1.2 16v
              ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
              FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

за да ме убеди, че датчика на оборотите е за смяна, както и датчика за температурата, както и дебитомера....... иначе нямаше да разбера.

Коментар

Dimo_J написа:
                  за да ме убеди, че датчика на оборотите е за смяна, както и датчика за температурата, както и дебитомера....... иначе нямаше да разбера.
                  И които датчици /с изключение на дебитомера/, определят цялата работа на двигателя! Въпреки механичната помпа. Така, че не напразно си я закачил, но доста бедно инфо са ти разпечатали в сервиза.
                  Fiat Marea TD100

Коментар

Working...
                  X